Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Oprea: Am încheiat o fuziune prin absorbție cu PPDD

Oprea: Am încheiat o fuziune prin absorbție cu PPDD

scris de A.B.
25 afisari

Gabriel Oprea a anunțat luni dimineață fuziunea prin absorbție cu PPDD.

gabriel oprea avere aniPremierul interimar a precizat că UNPR are ușile deschise pentru cei care vor să facă politică onest și a căror inimă bate pentru România.

”Astăzi vreau să anunț că am încheiat o fuziune prin absorbție a PPDD-ului. UNPR nu a ascuns că este un partid al ușilor deschise. Toți cei care vor să facă politică onest sunt bineveniți în UNPR. A venit ca un lucru firesc. Aceștia și-au exprimat de-a lungul timpului intenția de a veni la noi. Îi cunosc foarte bine pe noii noștri colegi, sunt oameni care au primit voturi din partea oamenilor. Partidul înseamnă oameni, nu siglă. Nu au existat discuții despre funcții. Sunt oameni serioși. Vrem să devină unul din marile proiecte politice ale României. Până anul viitor vrem să avem 1 milion de membri de partid.

Suntem în coaliția de guvernare pe o care o păstrăm, e o guvernare foarte bună pentru România. O spun și indicatorii internaționali”, a precizat Gabriel Oprea la sediul UNPR.

În ceea ce privește numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE, Oprea a precizat că securitatea națională este foarte importantă pentru UNPR, mai ales pntru actualul context regional. ”Cel mai important lucru azi e că România e o țară sigură și respectată de partenerii noștri.

Premierul interimar a mai precizat că în prezent, în UNPR există două curente politice: unul legat de PSD, având în vedere că se află împreună în coaliția de guvernare, iar al doilea curent se referă la noii colegi care vor să candideze singuri.
Vă asigur că vom deveni unul din cele mai importante partide din România”, a conchis Gabriel Oprea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult