Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Oprea: Băsescu nu m-a făcut şeful mafiei personale a lui Năstase

Oprea: Băsescu nu m-a făcut şeful mafiei personale a lui Năstase

scris de C.P.
7 afisari

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, la Slatina, că preşedintele Traian Băsescu este un „bărbat de stat şi un patriot”, afirmând că niciodată nu l-a făcut şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase, aceasta fiind o afirmaţie „inventată de presă”, transmite Mediafax.

Gabriel Oprea

Gabriel Oprea

„Pe Traian Băsescu îl cred în primul rând bărbat de stat şi îl cred patriot. Despre puţini oameni din istoria noastră poţi să spui că sunt bărbaţi de stat. Traian Băsescu cu siguranţă este un bărbat de stat”, a declarat ministrul Apărării.

Întrebat dacă Traian Băsescu a fost bărbat de stat şi în momentul în care l-a catalogat drept şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase, ministrul Apărării a spus: “Niciodată Traian Băsescu nu m-a făcut şeful mafiei personale a lui Năstase. Vă rog să verificaţi. A fost campanie. În campanie a adresat acuzaţii, cum se adresează în mocirla românească din ultimii 20 de ani multe declaraţii, în care i-a luat pe rând pe toţi, de la preşedintele Iliescu până la ceilalţi colegi de partid. Niciodată nu m-a făcut şeful mafiei personale a lui Năstase. A fost o invenţie a presei”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în 17 octombrie 2010, la Pro TV, că liderul UNPR Gabriel Oprea este „un om pe care l-a reevaluat”, recunoscând că, atunci când acesta a fost impus de PSD ca ministru de Interne, avea mari semne de întrebare.

„Trebuie să recunoaştem că Oprea este un om pe care l-am reevaluat. După ce PSD l-a pus ministru de Interne, a venit la mine şi şi-a depus demisia, pentru că nu a vrut să numească capi ai mafiei în structurile de securitate naţională, în serviciile de informaţii ale Ministerului de Interne”, a declarat Traian Băsescu.

Şeful statului a recunoscut atunci faptul că în 2004 îl numea pe Oprea „şef al mafiei personale a lui Adrian Năstase„.

3 comentarii

digital 06-05-2011 - 23:59

a maturat cu tine,te-a facut troaca,incapabilule dar tu ce sa zici,dupa ce ti-ai umflat buzunarele…… ca e om de stat….sunteti de kk,amandoi,lesinatilor!!!

Ciu Huhu 08-05-2011 - 06:03

Nu te-a facut Basescu, tu te-ai facut seful mafiei personale a lui Nastase prin faptele tale, acum Basescu s-a unit cu tine, cine se aseamana se aduna, bai Oprea!

MULTI DA PROSTI 09-05-2011 - 09:59

DACA IN ROMANIA PROSTII NU ERAU MAJORITARI AZI NU MAI ERA UNU CA BASESCU LA PUTERE DAE PENTRU CA ASTA IN ROMANIA PROSTIA E LA PUTERE SI PROSTII DIN EA SINT O PROBLEMA NATIONALA SI DACA SE CONTINUA ASA VA DEVENI UNA INTERNATIONALA DEJA A CAM INCEPUT ….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult