Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Oprea defileaza cu echipa UNPR de 1 mai

Oprea defileaza cu echipa UNPR de 1 mai

scris de Ziua Veche
1 afisari

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) este partidul nasit de generalul-senator Gabriel Oprea si pe care il va lansa oficial „la apa” de ziua Muncii, 1 mai.


Locatia aleasa este Piata Revolutiei unde sunt asteptati, conform unor informatii din interiorul UNPR, aproximativ 6.000 de oameni din care multi sunt membri ai Blocului National Sindical. Conform acelorasi surse, inaintea mitingului, va avea loc Conferinta Nationala pentru a se alege o structura nationala de conducere. Pana acum se stie ca Marian Sarbu va fi presedinte, secondat de Gabriel Oprea – presedinte executiv si Cristian Diaconescu – presedinte de onoare. Aceasta formula va fi completata de 15 vicepresedinti si de secretarul general Neculai Ontanu. Sursele ziuaveche.ro ne-au declarat ca in acest moment functioneaza la nivelul tuturor judetelor structuri cu comitete interimare, existand probleme organizatorice in trei judete din nord-vestul tarii. Aceasta formula de conducere va functiona pana in luna octombrie cand va avea loc primul Congres ce va desemna echipa pentru urmatorii patru ani.

Echipa lui Oprea are deja si doi prefecti, unul este cel din judetul Constanta, Claudiu Palaz. Dupa ce a suparat personaje importante din PDL, Palaz urma sa fie dat afara din randurile democrat-liberalilor, insa a fost recuperat de echipa UNPR. In aceeasi situatie se afla si prefectul de Ilfov Dan-Cornel Baranga. La nivel oficial nici unul dintre membrii echipei lui Oprea nu vor sa faca declaratii legate de evenimentul de sambata, reporterii ziuaveche.ro au primit doar o confirmare a acestui eveniment din partea deputatului independent Carmen Moldovan. Ea ne-a precizat ca totul este pregatit pentru lansarea de samabata, insa detaliile vor fi aflate doar la fata locului.

0 comentariu

Rasputin 04-03-2010 - 12:26

…se dau în stambă. Cică independenţi…
Fripturişti, oportunişti, trădători, etc. masa de manevră a băssescului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult