Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Oprea: Nu vom vota niciodată pentru suspendarea lui Băsescu

Oprea: Nu vom vota niciodată pentru suspendarea lui Băsescu

scris de A.B.
3 afisari

Liderul UNPR Gabriel Oprea a hotărât. UNPR nu va vota niciodată pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, pentru că, spune Oprea, formaţiunea sa militează pentru stabilitatea ţării.

oprea

foto: cronicadeiasi.ro

Gabriel Oprea a recunoscut într-o emisiune la B1 TV că UNPR nu va vota niciodată pentru suspendarea preşedintelui Băsescu.

„Niciodată nu vom vota aşa ceva. Cum să votăm pentru instabilitatea României, când crezul nostru este stabilitatea României?”.

În ceea ce priveşte Cabinetul Ponta, Oprea a atenţionat:

„Noi le dăm votul să treacă de Parlament. Noi le dăm un vot de încredere să îşi înceapă treaba, apoi îi monitorizăm. Asta, ca să fie foarte clar”.

Oprea a ţinut să precizeze că UNPR va milita numai pentru stabilitatea acestei ţări.

“Să-i vedem la treabă. E omeneşte să dai un vot de învestitură pentru ca ţara asta, mai ales în această perioadă de criză, să intre în normal, fiindcă nu au fost alte soluţii, nu au fost alte propuneri. Fiţi convins că noi, ca partid, ştim să ne facem bucătăria parlamentară. Nicio lege nu va trece fără să fie verificată şi monitorizată de partidul nostru”, a mai spus preşedintele UNPR.

17 comentarii

TOM Cc 04-05-2012 - 20:52

e si normal ,din seful mafiei PSD ai devenit ministrul apararii !! Ai sustinut toate tampeniile piratului si ale piticului Boc

digital 04-05-2012 - 21:03

,mă clipocea,ce să monitorizezi,tu?!
ar trebui să fii arestat imediat,mă trădător ordinar de țară și armată!

tomi 04-05-2012 - 21:28

Pe cine vi tu să arestezi cucurigu -ciocirlie făt frumos din cârciumă? Ia o oglindă şi vezi ce ai să zăreşti în ea. Dacă este cu arestatul tu cu jegul tău de frate geamăn urbos-catzavencu veţi fi primii pe listă.
tomi

urbos 04-05-2012 - 21:43

Sobolanii n-au tara, li s-a facut doar un stat artificial.

tomi 04-05-2012 - 22:17

Cu ţara noastră artificială traim de zece ori mai bine ca tine vierme de că_cat ce eşti şi incă vă mai ajutăm şi pe voi să nu flămânziţi.
tomi

tomi 04-05-2012 - 22:27

Auzi tu puradeu-urbos,cred că ai zis un lucru bine fondat, ,noi nu avem ţară ci un stat şi încă un stat aşa de puternic încât ţinem la respect toată lumea arabă cu cei un miliard de musulmani, doar când aud de ISRAEL şi au şi dispărut în buncărele lor.
tomi

digital 04-05-2012 - 22:38

băi frână,statul fără țară e ca și un balon fără nacelă,iar o țară cu indivizi culeși de prin lume,este artificial susținută,măi dixit…
ți-am zis,nu te mai băga în combinații defavorabile!!!

tomi 04-05-2012 - 22:44

Mai cucurigu tu filozof trebuia sa te nasti ,vad ca ai talent la derapaje mai bine decit coada vacii cind trece trenul peste ea.

tomi 04-05-2012 - 22:11

Aşa-i cucurigu cu tara noastră deşertică şi cu suprafata a două cel mult trei judete din ROMANIA avem venitul national de zece ori mai mare ca a voastră şi nivelul de trai cam de şase ori ca la tine în colhoz. Am colegi din promotia mea care lucrează ca şi mine în proiectare, ei ajung cam la 800-1000 de dolari pe lună pâna ce eu am 3500-3700 de dolari.Si încă ei zic că-s foarte mulţumiţi,faţă de venitul mediu naţional stau foarte bine. Am terminat acelaşi profil de inginerie şi în acelasi an ,însă ce să-i faci noi avem o tară deşertică……………………………………………………….
tomi

digital 04-05-2012 - 22:20

mă katzel leșinat,tu crezi că mă impresionezi cu poveștile tale siropoase?!
tu ești dor un fugitiv,într-o țară străină,care schelălăie după locul natal,asta ești,nimic mai mult,bouletzule!!!

tomi 04-05-2012 - 22:41

Pai mai cucurigu de ce crezi tu ca vin in fiecare an in ROMANIA,ca imi iubesc patria, ca am cetatenie romana, iar peste toate in plus ca am posibilitatea financiara sa-mi permit in fiecare an o excursie in tara, plus o excursie la zonele turistice bune din EUROPA. Tu ce iti permiti cucurigu, sa faci o excursie cu bicicleta furata de la vecinu pina la Fudulenii de Vale din colhozul tau Scofolica de Jos situata la 5 kilometri aratura proaspata. Si din banii ce-i cheltui eu in
Romania maninci si tu o jumatate de corn.
tomi

digital 04-05-2012 - 22:49

așa-ți iubești mă,patria?!ca un cocălar care se dă mare cu trei arginți?!
fă-ți mă poze cu tine și cu arginții tăi,mă și punele pe net ca să te dai mare!
poate așa arăți și tu cât de tare îți iubești,țara!
hahaha!
ce era de demonstrat,s-a demonstrat!
rău ai ajuns,să-ți cântărești sentimentele în arginți,dar de,asta te caracterizează,în cele din urmă….

Ciu Huhu 05-05-2012 - 00:40

Tomi, venitul vostru de zece ori mai mare e din furat din intreaga lume, voi sinteti cei mai mari hoti din Univers, evreul B. Madoff a furat multe miliarde de dolari!!!!!!!!!!!!!!!!!

BULA 05-05-2012 - 00:52

Ma Huhule, mai schimba si tu placa cu evreul B. Madoff. Evreii profita de prostia altor popoare. Nimeni nu te impiedica sa fii si tu smecher, sa te apuci de bisnita si sa te imbogatesti ca evreii. Asta e situatia, cu comertul care e de zeci de ori mai profitabil decat productia. Nu vezi ca si tiganii care aduc haine la second hand din Germania si-au facut vile si au masini bengoase, in timp ce inginerii romani (aia buni) n-au mare avere ?

Ciu Huhu 05-05-2012 - 13:39

Evreii daca ar face doar comert ar fi bine. dar ei mai si fura, si fura cel mai mult din lume!

urbos 04-05-2012 - 21:05

La asemenea decizie, muistul „mache” se bucura ca maimuta. Hahahaha!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-05-2012 - 14:25

Dear my best friend tomi, te rog eu in aceste SFANTA Zi de SABATH, sa nu te cobori sub nivelul si DEMNITATEA ta de parte din POPORUL ALES!Macar azi !Si te avertizez ca ala micu este extrem de labil mental, cu antecedente de suicid. Intr-un cuvant , lassa-ma pe mine, de la mine au si pretentia …sa-i borasc dupa metoda bouche-a- bouche , si mie mie cam scarba de latrinele astea ambulante . Hay, PA !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult