Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Oprea: Voi conduce Guvernul ca un militar. Dictatură militară ?

Oprea: Voi conduce Guvernul ca un militar. Dictatură militară ?

scris de D.S.S.
6 afisari

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat că intenţionează să conducă Guvernul „ca la armată”, cu mai puţine subiecte politice şi cu emiterea mai rapidă a avizelor pentru acte normative.

gabriel-oprea-1Voi conduce ca un militar, ca la armată. Mai puţină politică şi proceduri şi avize mai rapide„, a spus Oprea la Realitatea TV.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, „pe perioada imposibilităţii exercitării atribuţiilor de prim-ministru” de către Victor Ponta.

Duminică, premierul Ponta a anunţat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar îşi va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile, astfel că îi va cere preşedintelui Klaus Iohannis să îi încredinţeze vicepremierului Gabriel Oprea atribuţiile de prim-ministru în acest interval.

Oprea va avea inclusiv atribuţia de a conduce şedinţele de guvern.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult