Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Oprișan: Robert Negoiță este candidatul PNL la conducerea PSD

Oprișan: Robert Negoiță este candidatul PNL la conducerea PSD

scris de P.C.R.
6 afisari

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, liderul județean al social-democraților, a ironizat, miercuri, anunțul făcut de președintele PSD București, Robert Negoiță, de a se înscrie în cursa pentru funcția supremă în partid.

robert-negoita

Robert Negoiţă,

Robert Negoiță este candidatul PNL la conducerea PSD. Este un gânditor de dreapta, îmbrăcat în haine social-democrate„, a declarat, în exclusivitate pentru Agerpres, Marian Oprișan.

El și-a argumentat poziția referitoare la Robert Negoiță prin ”contactele avute în ultimele luni” de acesta, precum și prin ”pozițiile declarative adoptate în privința politicilor ce ar urma să fie implementate în România”.

Președintele PSD București, Robert Negoiță, primar al sectorului 3, a anunțat marți că va candida pentru șefia formațiunii la viitorul congres.

„Sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv”, a afirmat Robert Negoiță, la sediul PSD.

El a precizat că i-a comunicat actualului lider interimar al PSD, Liviu Dragnea, intenția sa de a candida.

„Nu-l deranjează, ne respectăm reciproc și competiția nu face altceva decât să stimuleze. Am o relație foarte bună cu Liviu Dragnea, îl respect pentru tot ce a făcut și pentru tot ce este. Dânsul nu și-a anunțat candidatura, eu am făcut-o”, a adăugat președintele PSD București.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult