Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Opt consilieri ai lui Traian Băsescu pleacă de la Cotroceni

Opt consilieri ai lui Traian Băsescu pleacă de la Cotroceni

scris de C.S.
2 afisari

Opt consilieri ai lui Traian Băsescu, printre care Sebastian Lăzăroiu și Daniel Funeriu, vor părăsi Palatul Cotroceni. Președintele a semnat deja decretele de eliberare din funcție a acestora.

Opt consilieri prezidențiali vor părăsi Palatul Cotroceni.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, începând cu data de 1 februarie vor pleca de la Cotroceni Gabriel Berca, Adrian Rădulescu, Sebastian Lăzăroiu, Virgil Păunescu, Daniel-Petru Funeriu.

Preşedintele Băsescu a mai semnat deciziile pentru eliberarea din funcţie a consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc şi Daniel-Andrei Moldoveanu, tot începând cu data de 1 februarie.

Surse politice declarau luni că mai mulţi consilieri de la Cotroceni printre care Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca ar putea să demisioneze pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară.

Daniel Funeriu a confirmat deja, pe pagina sa de Facebook, că se înscrie în Partidul Mişcarea Populară „pentru a-l creşte şi a-l face puternic” şi că va cere încrederea colegilor pentru a reprezenta PMP în Parlamentul European.

26 comentarii

digital 28-01-2014 - 18:55

a început…bascularea…sau băs-scularea !

urbos 28-01-2014 - 19:10

Secatura sparcaie pe cur cacarezele astea direct in mica lui cloaca, numita miscarea pop ulara. Asta e oastea de cacat a presedintelui de cacat. Hahahahaha!

Pungescu Gazian 28-01-2014 - 19:24

mai bine il dadea si pe Ponta afara din premierat, ca si asa nu este el primul si ultimul care copiaza, plus ca a atacat poporul din Pungesti cu excavatoarele, era sa faca moarte de om!

digital 28-01-2014 - 20:00

băi purcescu-găozian, trage-o pă mătta din fața șenilelor, dobitocule, că moare retardata și tu după aia de unde mai sugy….lla !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-01-2014 - 19:40

Domnu basescu obisnuit cu bordelurile din porturi le frecventate , a procedat ca o …veritabila matroana ;
A dat afara curvele batrane ,si compromise gen A. Radulescu , alde LABARdoiu,
iar pe FUNEBRiu ,pina la alti pixeli !
, sa faca loc la altele !

Pe dl. …Utilescu se pare ca l-ar fi cooptat ca ….MUTilescu !
(Pretini , stiu ceva) .

Domnilor , N O I platim in continuare , ZVARCOLIREA SATANEI !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-01-2014 - 19:44

Scuze , am uitat
R E F R E N U L ;

La Palatul Cotroceni , canta …cucuveaua !
Basescu si ai lui, si-au gasit …BELEAUA !

pathfinder 28-01-2014 - 19:46

‘Tu-i mama lui de Funeriu!
Daca se duce asta la PMP eu nu-i votez in veci!
Aleluia!

urbos 28-01-2014 - 19:50

Hai ma rapandula, te impiedici tu de un mic cacatel? Iti spune Marele Cacat Traian Basescu sa votezi cu astia si tu faci nazuri?

pathfinder 28-01-2014 - 19:57

Bolnavule…

Antibasistul 28-01-2014 - 20:35

Pentru Basescu, consiliierii si slugile lui sunt HIRTIE IGIENICA, se sterge la cur cu ei si-i arunca-n WC cind nu mai are nevoie de ei, PERMANENT!

salut 28-01-2014 - 20:57

Bolnav, nebolnav, asa o sa faci. Cum zice Basescu.

pathfinder 28-01-2014 - 21:44

Scurt.
Esti in eroare.

UnUL 29-01-2014 - 08:00

Regret, domnule Pathfinder. Eu am o părere excelentă despre Funeriu, reforma lui din învățământ – cu toate lacunele și erorile ei care puteau fi corectate pe traseu – mi-a părut singura încercare coerentă, cu cap și coadă, de reforma și moderniza învățământul românesc, iar clasamentul universităților – un lucru bun, chiar dacă amendabil pe alocuri – și asta indiferent de faptul că un idiot de rector de la Suceava (adică de pe la dumneata de pe acolo!) l-a contestat și anulat în justiție (justiție care, da altfel, nu avea nicio competență să se pronunțe în această problemă!).

pathfinder 29-01-2014 - 08:17

Cand pierzi in justitie inseamna ca ai facut ilegalitati.
Parerea mea…

pathfinder 29-01-2014 - 09:06

UnUL vorbea despre „reforma” lui Funeriu din invatamant.
Raspunsul meu a fost despre chestiunea respectiva.
La obiect.

Tu te iei de altele…
Hai sa-ti raspund si tie:
1. Nu m-am uitat la OTV. Asa ca nu stiu ce se „scremea” asta pe acolo.
2. Asta cu limbist sau ce mai aberezi tu acolo nu merita atinsa…
3. Este agramat. Nu s-a schimbat. Ii scria secretara „discursurile”!!!
Foarte ocupat omu’…

UnUL 29-01-2014 - 09:50

Cum spuneam, în mod normal justiția nu ar avea de ce să se pronunțe în probleme de învățământ. Nu știu cine a fost judecătorul care a dat sentința, dar ea este extrem de discutabilă.

pathfinder 29-01-2014 - 10:38

Eu zic sa te duci sa le explici asta si celor din justitie.
Ca-s oleaca prosti asa si nu prea stiu care le este obiectul muncii.
Pe deasupra habar nu au cand sa accepte un proces si cand nu!

Doar cateva din ilegalitatile agramatului Funeriu:
//———————————————————————-
Ministerul Educatiei a omis sa faca publica tocmai metodologia efectiva prin care a stabilit care sunt cele mai bune universitati si programe de studii din România.

Ministerul Educatiei nu a facut publice punctajele efective obtinute de fiecare universitate publica si privata, dupa publicarea rezultatelor primei ierarhizari a universitatilor din tara noastra.

Ministerul Educatiei nu a respectat nici macar ce si-a asumat în metodologia de clasificare a universitatilor: a spus ca stabileste care sunt cele mai bune universitati functie de scorurile obtinute de programele de studii organizate de universitati. Surpriza! Clasificarea universitatilor din România a fost finalizata si publicata înainte sa se fi terminat ierarhizarea programelor de studii.

Ministerul Educatiei nu a publicat metodologia de evaluare a universitatilor în Monitorul Oficial iar pe site-ul ministerului a publicat-o doar dupa ce a facut publice rezultatele ierarhizarii.

Situatia fara precedent în România: un ONG a stabilit ierarhia universitatilor din tara noastra, desi e ilegal.
//———————————————————————-

Intrebarea care se pune, musiu UnUL, este: cine plateste prejudiciile financiare si, mai ales, cele de imagine???
Sa-ti spun eu cine ar trebui sa le plateasca?
Uite aici: Funeriu!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-01-2014 - 20:55

DIn INTELEPTIi in VIATA a R O M A N I E I ;

Cu CU, Tace Ca KK In Iarba, CSAT=Canci!

Stimati prieteni!
Va propun un exercitiu de imaginatie. Incercati sa realizati cam de cate ori pe zi ar fi iesit chiombalau sa dea ora exacta la televiziunile pupincuriste, daca in cazul tragediei din Apuseni vina ar fi fost doar in curtea lui Ponta si a USL! Pai, l-ar fi facut pe Ponta si pe ai ai lui albie de porci fara numar si odihna, iubitii mei compatrioti satui de magariile sinistrului. Asa insa, cum o tara intreaga a vazut ca argatul lui de casa, multpreamilionarul lefegiu la stat, multigeneral STS si prea aranjorul de alegeri castigate de Uciga-l Toaca cu un plus de detinere de bibliorafturi intregi de inregistrari audio, adica Mr. Opris, este de departe motul cacatului reprezentat de incompetenta criminala a autoritatilor romane, chiombu’ tace si chipurile mai face si el o ancheta.
Ce ancheta numai el poa’ sa ne spuna, deoarece am vazut cu totii, inclusiv pe televiziunile iute pupatoare de cur basist, ca Opris si serviciul condus de el au fost de cel mai mare porc.
Asa ca, daca mai era nevoie, Uratu’ ne mai demonstreaza o data, ca face cachita pe legile tarii si se sterge la poponel cu cererea legala, semnata de o treime din membri CSAT, prin care i se solicita intrunirea acestui organism in vederea demiterii vinovatului principal pentru moartea celor doi nevinovati.
Ce daca i se cere legal sa convoace CSAT-ul, el il convoaca numai cand vrea muschii lui, fie pentru a-l chema pe Ponta dintr-o alta activitate cu adevarat importanta pentru tara, fie la ordinul lui Gittenstein pentru a aproba cumpararea de samaliot second hand de la Uncle Sam.
Ca, deh el este jucatoru’, el este ce vrea el sa fie in tara lu’ Papura Voda si nimeni sau nimicuta nu-i pot face nimic intru indreptarea pe calea cea dreapta si conforma cu legile tarii. Asa ca dom’ general cu un car de stele nemeritate isi coordoneaza in continuare afacerile personale de la inalt nivel de functionar de stat si executa cu fidelitate ordinele stapanului dement.
Sunt tare curios la ce concluzie vor ajunge “anchetatorii” basescului. Nu m-ar surprinde cu nimic daca in urma anchetei in loc de demisie, basescu il va decora si-i va mai da o stea generalului lui favorit.
Fie la ei acolosa!

sursa ; INCONFUNDABILa

Pungescu Gazian 29-01-2014 - 03:24

Măh, da Piranda stie cum iti pierzi tu timpul si ce prostii spui pe aci?

Mai bine vinzi si tu niste cornete cu seminte, faci un ban cinstit si o placere omului. Dar sa dai cu matura in jur, sau mai bine nu scuipi cojile pe jos!

ValVerde 29-01-2014 - 03:27

Piranda l-a lasat pentru un tigan adevarat.
Le e rusine tiganilor sa admita ca Papanghelu e unu’ de-al lor.

Acu’…cu catelusa de la roata carutei ce se mai usureaza si el…
Trebuie s-o tina legata…la inceput era prin consens, dar acum e de-a dreptul viol.

Pungescu Gazian 29-01-2014 - 03:36

Ca sa-ti spun drept, si eu am o oarecare retinere despre Parpanghel ca ar fi tigan, tiganii nu sunt „Carpathian” ei stau mai pe la ses, mai ales lingurarii (sa aiba salcia si plopu aproape) iar intreprinzatorii se inghesuie unde mai este o casa si oameni ceva, nu pe munti.

In plus, nu prea a zis nimic de vioara sai acordeon, deci ramane un mister ce profesiune are, ca de tigani internauti inca nu am auzit, dar e drept ca nu sunt aponat la reviste si ziare tiganesti, desi ma mai uit la antene cateodata.

ValVerde 29-01-2014 - 06:42

Asa e !
Se lauda ca e tigan.

I-am zis sa nu se mai dea mare ca nu-l crede nimeni, dar el nu si nu. O tine una si buna ca el e minoritate conlocuitoare cu surplus de pigment cutanat. Daca ar minti mai putin poate ar fi mai aproape de tiganii la care tanjeste.

Un lucru e clar, lui nu ii e frica de potecile in panta de la munte. Si astea sunt cu mult deranj…e clar ca e mai usor cu cocalarii pe la ses.

UnUL 29-01-2014 - 07:52

Inconfundabil de cretin

Pungescu Gazian 29-01-2014 - 03:20

Haide bai, RECUNOASTETI CA DEMOCRATIA E O TAMPENIE, caci din cauza ca asa cum este definita, oamenii si guvernele se poarta ca si cum viitorul nu-i intereseaza si nu au nici o raspundere fata de urmasi.

Iar cu TAMPENIA-TAMPENIILOR angajarea raspunderii, asta intrece orisice limite de nebunie si talharie.

mircea 29-01-2014 - 09:31

Dupa vulpea moarta fug toti puricii.Acesta este inceputul,se apropie scadenta.

pathfinder 29-01-2014 - 09:45

„Dupa vulpea moarta fug toti puricii.”
Dupa? Dupa?? Dupa???

Aha!
Bucurestean analfabet!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult