Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ora 9.00. Şedinţă extraordinară la Guvern

Ora 9.00. Şedinţă extraordinară la Guvern

scris de A.B.
5 afisari

Victor Ponta a anunţat,după suspendarea preşedintelui Traian Băsescu prin votul Parlamentului, că sâmbătă dimineaţă va fi organizată o şedinţă extraordinară de Guvern pentru a fi puse la punct măsurile necesare organizării referendumului de demitere a şefului statului.

ponta

foto: ziarelive.ro

Parlamentul a propus, printr-o hotătâre care a fost aprobată de plen, ca referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu să aibă loc în data de 29 iulie. „Mâine dimineaţă, de la 9.00 vom avea o şedinţă de Guvern pentru a lua toate măsurile necesare pentru organizarea referendumului în bune condiţii”, a anunţat Ponta. De altfel, şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a ţinut să facă un apel către toate instituţiile să-şi desfăşoare activitatea în mod normal, pe perioada interimatului său la Palatul Cotroceni, inclusiv de a se implica în desfăşurarea referendumului din 29 iulie în condiţii normale. Joi, după şedinţa de guvern în care a fost modificată Legea referendumului, premierul Victor Ponta a cerut miniştrilor să fie permanent în zonă, astfel încât să poată veni imediat la Palatul Victoria în cazul în care este nevoie ca Guvernul să se reunească din nou în şedinţă, pentru decizii rapide.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult