Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Orban, atac la adresa lui Firea: „Inima României a fost băgată aproape în stop cardiac de o administraţie incompetentă”

Orban, atac la adresa lui Firea: „Inima României a fost băgată aproape în stop cardiac de o administraţie incompetentă”

scris de Misu Andrei
97 afisari

„Inima României a fost băgată aproape în stop cardiac de o administraţie incompetentă”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, la conferinţa PNL Bucureşti. Acesta a mai adăugat că viitoarea administrație a PNL trebuie să-și asume realizarea unei centuri verzi în parteneriat cu Guvernul, pentru oprirea poluării care afectează viața bucureștenilor.

„Bucureştiul este inima României. Dacă inima suferă de aritmii sau se oprește din bătaie sau dacă nu transmite un sânge oxigenat, sângele în tot corpul, tot corpul are de suferit. Și România suferă pentru că inima României a fost băgată aproape în stop cardiac de o administraţie incompetentă, coruptă care şi-a bătut joc de fiecare bucureștean în ultimii 12 ani. (…). Aproape nimic din ceea ce a trebuit să se întâmple pentru binele bucureștenilor nu s-a întâmplat. Nu se poate să ai cea mai poluată capitală, să ştii de unde vine această poluare şi să nu faci nimic”, a declarat Orban.

De asemenea, liderul liberalilor a mai adăugat că viitoarea administraţie a PNL trebuie să şi asume realizarea unei centuri verzi a Bucureştiului, în parteneriat cu Guvernul.

„Toată lumea știe că Bucureștiul are nevoie de centura verde care să împiedice intrarea în București a prafului Bărăganului. Asta este stavila de care are nevoie Bucureștiul și care trebuie realizată de viitoarea administrație PSD în parteneriat cu Guvernul pentru a opri această poluare nocivă cu praf care afectează viața de zi cu zi a bucureștenilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult