Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Orban: „Să se ducă să se trateze”

Orban: „Să se ducă să se trateze”

scris de Misu Andrei
68 afisari

După ce fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, a cerut o comisie de anchetă pentru depăşirea deficitului bugetar, Ludovic Orban i-a sugerat să consulte un doctor.

„Eu cred că Eugen Teodorovici trebuie să se ducă să se trateze. El este principalul vinovat”, a spus luni premierul desemnat, citat de Mediafax.

Orban e de părere că ancheta ar trebui să îi vizeze pe Eugen Teodorovici şi Viorica Dăncilă.

„S-a emis o Ordonanţă de Urgenţă special ca să permită premierului şi ministrului Finanţelor să nu dea declaraţii pe proprie răspundere privind veridicitatea datelor pe baza cărora a fost construit bugetul pe 2019, ca să scape de răspunderea minciunilor pe care le-au pus la baza construcţiei bugetare pe bugetul pe 2019”, a afirmat Ludovic Orban.

Fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, a cerut înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru a stabili dacă Guvernul Orban 1 a premeditat depăşirea deficitului „cu mult faţă de nivelul prognozat pentru anul 2019”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult