Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ordin de la Ciolacu. Când va fi votat bugetul pe 2024 ?

Ordin de la Ciolacu. Când va fi votat bugetul pe 2024 ?

scris de B.C.R
299 Afisari

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, chestionat luni la Varna, dacă ia în calcul reducerea plafonului la gaze, în condiţiile în care acest plafon este sub cotaţiile pieţei, că acest lucru este în discuţie. „Toate o să vină la pachet oricum cu bugetul de stat. Îmi doresc ca bugetul de stat, la fel ca şi anul trecut, să fie aprobat până în sărbătorile de Crăciun”, a adăugat şeful Executivului.
„Avem în discuţie. Ştiţi foarte bine că am redus plafonul la energie electric. Sunt ferm convins că anul viitor, pe schema de bază se vor mai adăuga anumite modificări, sunt în analiză în momentul acesta şi la Ministerul Energiei şi la domnul vicepremier Marian Neacşu şi cât de curând vom veni cu ele, care să fie predictibile pentru construcţia planului de afaceri a fiecărei companii”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat despre faptul că plafonul la gaze este sub cotaţiile pieţei şi dacă Guvernul ia în calcul reducerea acestui plan, într-un briefing de presă susţinut, luni la Varna.

Premierul a mai spus că toate aceste lucruri vor veni la pachet cu bugetul de stat despre care a precizat că vrea să fie aprobat, la fel ca anul precedent, până în sărbătorile de iarnă.

„Toate o să vină la pachet oricum cu bugetul de stat. Îmi doresc ca bugetul de stat, la fel ca şi anul trecut, să fie aprobat până în sărbătorile de Crăciun”, a completat Ciolacu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS