Acasa Actualitate-InternaPolitica interna OUG 45 – Traseismul aleșilor intră în dezbaterea Senatului

OUG 45 – Traseismul aleșilor intră în dezbaterea Senatului

scris de A.H.
2 afisari

Victor Ponta a anunțat că ordonanţa de urgenţă privind aleşii locali va intra săptămâna viitoare în dezbaterea Senatului.

Traseismul politic intră sub lupa Senatului.

Traseismul politic intră sub lupa Senatului.

„Am discutat agenda parlamentară pentru perioada următoare. E important ca la Camera Deputaţilor, săptămâna viitoare, să avem majoritatea necesară să trecem din nou legea CAS şi legile privind amnistia fiscală pentru mame şi profesori, iar la Senat m-au înştiinţat liderii noştri că săptămâna viitoare intră deja în dezbatere şi probabil se şi votează ordonanţa cu aleşii locali”, a precizat Ponta, după şedinţă.

El a spus că, astfel, cei de la ACL vor putea să conteste ordonanţa la instituţii româneşti „şi să nu mai umble toată ziua cu jalba în proţap pe la diverse ambasade”.

„Deci vom avea dezbateri şi o să poată politrucii de la ACL să conteste la instituţii româneşti şi să nu mai umble toată ziua cu jalba în proţap pe la diverse ambasade, să folosească şi structurile instituţionale şi constituţionale româneşti”, a adăugat Ponta.

La şedinţa coaliţiei nu a fost prezent niciun reprezentant UDMR, premierul precizând că a vorbit cu liderul UDMR Kelemen Hunor, care i-a spus că nu este în Bucureşti, dar că UDMR va veni luni la şedinţa coaliţiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult