Udrea s-a împăcat cu Blaga, care l-a abandonat pe Băsescu | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE Pace in PDL? Udrea s-a împăcat cu Blaga, care l-a abandonat pe Băsescu

UPDATE Pace in PDL? Udrea s-a împăcat cu Blaga, care l-a abandonat pe Băsescu

scris de M.A.
5 afisari

Udrea s-a împăcat cu Blaga, care l-a abandonat pe Băsescu. Elena Udrea a spus, miercuri, în Colegiul Director al PDL, că rămâne în partid. Subiectul contestaţiilor este închis.

Udrea s-a împăcat cu Blaga, care l-a abandonat pe Băsescu

Udrea s-a împăcat cu Blaga, care l-a abandonat pe Băsescu (foto: Agerpres)

UPDATE 16.20: Elena Udrea a declarat miercuri că alegerile pentru şefia PDL au luat sfârşit. “Cred că atât membrii de partid, cât şi electoratul pe care spunem că vrem să îl recâştigăm au nevoie să vadă că noi suntem primii care respectăm regulile şi suntem corecţi între noi. Aşa cum am declarat tot timpul, rămân în PDL şi vreau ca toţi cei care m-au susţinut, jumătate din partid, să facă la fel, pentru că este nevoie de absolut toată lumea şi sunt convinsă că partidul s-ar prăbuşi fără ei. Vom face tot ceea ce ţine de noi pentru a asigura unitatea PDL. Ne dorim să rămânem împreună şi să ne batem pentru principiile şi valorile pe care ni le-am asumat cu toţii prin moţiunea “Noul Partid Democrat Liberal. O Nouă Românie”. Ne vom bate cu USL cu toată energia noastră, încercând să demascăm incompetenţa şi impostura celor care guvernează atât de prost România astăzi. Vom încerca să rămânem împreună pentru că împărtăşim aceleaşi idei privind drumul pe care trebuie să-l urmeze PDL”, a mai spus Elena Udrea.

Potrivit Elenei Udrea, scopul său este acela să ajute PDL să progreseze şi să-şi atingă ţintele. “Vom merge pe calea dialogului şi cooperării cu Vasile Blaga şi viitoarea echipă de conducere a partidului. Cu menţiunea că responsabilitatea pentru soarta PDL le va reveni în totalitate celor care-şi asumă conducerea partidului. Chiar dacă lucrurile la Convenţie nu au ieşit aşa cum cred că ar fi avut nevoie PDL pentru a transmite un semnal de schimbare şi înnoire, cred în continuare în acest partid şi în capacitatea sa de a-i readuce pe români aproape de noi. Nu va fi uşor, drumul fiind presărat cu multe obstacole şi dificultăţi, dar aceasta este ţinta pe care trebuie sa ne-o asumăm şi pe care, într-un final, trebuie să o atingem. Şi mai cred că PDL nu trebuie să se autoexcludă de la un proces de construcţie a unui pol politic de centru-dreapta puternic în România”, a completat Udrea, pe blog.

————————————-

Elena Udrea a spus că trebuie să existe “respect reciproc” între iniţiatorii moţiunilor, au declarat pentru Mediafax surse democrat-liberale. De asemenea, Elena Udrea a precizat că este alături de PDL, că nu mai contestă rezultatul alegerilor de la Convenţie şi că democrat-liberalii trebuie să se respecte reciproc, indiferent de ce moţiune au susţinut la Convenţia de sâmbătă.

Vasile Blaga, a declarat miercuri că a avut o discuţie cu Elena Udrea înainte de şedinţa Colegiului Director al partidului şi au decis că vor merge mai departe împreună împotriva USL.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a fost întrebat, marţi seară, la “Gândul Live”, dacă PDL îl va susţine pe preşedintele Traian Băsescu în cazul în care acesta va fi suspendat, democrat-liberalul răspunzând: “Păi a spus că nu mai are nevoie de noi”. “Dacă nu ne vrea, să se descurce singur”, a spus Vasile Blaga, precizând că respectă decizia lui Băsescu de a spune adio PDL. “Dragostea cu forţa se cheamă viol”, a comentat el.

De asemenea, referindu-se la Mişcarea Populară,a anunţată de la Cotroceni, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că se bucură că s-a înfiinţat, dar, dacă se va transforma în partid, PDL se va confrunta cu acesta. “Dacă, în schimb, se vor transforma în partid, ne vom confrunta pe de o parte PDL, pe de altă parte acest partid, asta e viaţa”, a adăugat Vasile Blaga.

Şi Elena Udrea a declarat recent că nu şi-a pus problema să intre în Fundaţia “Mişcarea Populară“, iniţiată de consilierii prezidenţiali ai lui Traian Băsescu.

Nici Emil Boc nu are în intenţie să-l urmeze pe Traian Băsescu într-un eventul nou proiect politic al acestuia.

5 comentarii

Salut 27-03-2013 - 15:42

Toot tineti mortul asta (PDL) in fereastra?

jan dinu 27-03-2013 - 16:54

———– AVARAMUUUU NATZIONAL ————
Tziganii tot tzigani …chiar daca se numesc ROMAni …..!
….. HaHaHa ….auzi la ei ….urmashii ROMEI ….HaHaHa ….
JD-USA

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-03-2013 - 17:28

REVIN, cu mici reformulari .Cea mai mare mutare politica, daca ce fac oranjguthani se poate incadra in contextul si asa jalnic a simulacrului dambovitzean , provine de la Nutzica de Plescoi, care a realizat ca amantlacul nu va mai fi acceptat de salvamarii improvizati din consilieri chiorpecului, si intr-un gest de domeniul activitatii primordiale, si-a resorbit klitorisul , lipindu-se cu labiile umede de bichonul bihorean vasilica cel falcos, dar stapan pe coada meteorului de altadata.
Rachiteanu ,automat intra in BPN portokakaliu, si nu da vrabiutza pe cucuveaua din parcul cu trey coceni …Iar batranul chiorpec si mai carcalete , ramane cu imaginea de hobbit care da din manutze a paguba !
Nutzica , dama faina a evitat in ultimul moment sa fie inmormantata cu faraonul care arata deja imbalsamat si cu creeri gata vidati !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult