Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Paleologu: Devansarea alegerilor în PDL, un puci FSN-ist

Paleologu: Devansarea alegerilor în PDL, un puci FSN-ist

scris de A.B.
9 afisari

Theodor Paleologu susţine că intenţia de a organiza Convenţia Naţională a partidului în 23 iunie echivalează cu un puci, un puci FSN-ist.

paleologu

foto: badpolitics.ro

„Ce aud ca zvon deocamdată, şi anume intenţia de a organiza Convenţia Naţională pe 23 iunie, echivalează cu un puci, un puci FSN-ist. Nu sunt de acord cu aşa ceva. Vi se pare normal ca o Convenţia Naţională să fie organizată în câteva zile? E normală o asemenea fuşăreală?”, a spus Paleologu, înaintea reuniunii Consiliului Naţional de Coordonare al PDL. Consiliul Naţional de Coordonare al PDL discută şi votează, marţi, propunerea Colegiului Director de organizare a Convenţiei Naţionale extraordinare a formaţiunii. Colegiul Director al PDL s-a reunit duminică seară şi a decis să propună Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) să se pronunţe în legătură cu organizarea pe 30 iunie a unei Convenţii Naţionale Extraordinare. CNC urmează să decidă asupra convocării Convenţiei Naţionale Extraordinare, precum şi a numărului de delegaţi care vor participa, dar şi în legătură cu calendarul depunerii candidaturilor pentru funcţiile de conducere. Şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare se va desfăşura, la Parlament, cu uşile închise, deşi până acum astfel de întruniri aveau loc în prezenţa jurnaliştilor.

2 comentarii

ciufulici 19-06-2012 - 13:04

Intr-adevar, cetatenii Romaniei nu prea stiau cum se pedeleste mai bine, dar acum sunt paleologiti pe deplin

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-06-2012 - 13:05

Pa ologule menthal ! Fusereala si minciuna a fost tot ,ma ‘h ! Si acusica poate sa vina DECONTU , voi credetzi ca cineva va mai vrea ! Nici voi intre voi !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult