Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Paleologu: Nu m-am supărat pe partid că nu m-a ajutat la divorţ

Paleologu: Nu m-am supărat pe partid că nu m-a ajutat la divorţ

scris de A.B.
4 afisari

Theodor Paleologu este de părere că lacrimile vărsate în plen de Sorina Plăcintă arată că aceasta a cedat nervos. El nu este de acord însă cu reproşurile lui Plăcintă, potrivit cărora nu  afost susţinută de colegi în faţa atacurilor din presă.  

theodor paleologu

foto: badpolitics.ro

Deputatul PDL, Theodor Paleologu, este de părere că reacţia Sorinei Plăcintă arată, de fapt, că aceasta a cedat nervos, ca şi PDL.

„Partidul nostru a cedat nervos, iar lacrimile unor colege, din ultima vreme, simbolizează această apropiere de criza de nervi. Avem nevoie să depăşim criza de nervi. Acesta este cel mai important lucru. Să ne calmăm, să avem încredere, să ne mobilizăm pentru că restul va face prostia adeversarului”, a declarat Pentru RTV Paleologu.

El susţine însă că reproşurile senatorului Plăcintă, potrivit cărora colegii nu i-au fost alături la greu, nu îşi aveau loc.

„Nici pe mine nu m-a ajutat partidul în procesul de divorţ, în afară de Monica Macovei care a dat o declaraţie în procesul meu de divorţ de la Paris. Cum mă poate ajuta partidul pentru o problemă personală oricât ar fi de traumatizantă? Eu nu m-am supărat pe partid că nu m-a ajutat în procesul de divorţ „, a spus Paleologu.

„La discuţia cu Elena Udrea am cedat emoţional”. Aşa a explicat, pe blog, Sorina Plăcintă lacrimile din ziua moţiunii de cenzură, din Parlament.

Există momente în viaţa când simţi ca nu mai poţi şi că e mai bine să pui punct”, a mai povestit Sorina Plăcintă pe blog criza de plâns pe umărul Elenei Udrea în ziua moţiunii. Ea s-a plâns că toată lumea a aruncat cu noroi în familia ei, pe nedrept, şi că a pierdut enorm în viaţă după ce a intrat în politică.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult