Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Paleologu: Nu sunt de acord cu excluderea lui Preda din PDL

Paleologu: Nu sunt de acord cu excluderea lui Preda din PDL

scris de A.B.
17 afisari

Candidatura lui Prigoană la primăria Capitalei a încins şi mai tare spiritele între membrii PDL. Focul aprins în interiorul partidului pare să nu se stingă prea curând. Dacă Paleologu îl vrea în partid pe Cristian Preda, ei bine, Udrea şi Sulfina Barbu l-ar vrea plecat.

 theodor-paleologuTheodor Paleologu, candidatul PDL la Primăria Sectorului 1, a declarat, pentru Mediafax, că este împotriva excluderii europarlamentarului Cristian Preda din partid.

„După părerea mea, categoric, nu. Asta ar mai lipsi acuma!”, a răspuns Paleologu.

 Cât despre eclaraţiile făcute de Silviu Prigoană la adresa lui Cristian Preda, Paleologu a spus că întotdeauna a regretat „agresivitatea” între politicieni, fie din partide diferite, fie în cadrul aceluiaşi partid.

 „Eu am o atitudine eminamente urbană şi pe această linie ţin să continui”, a adăugat Theodor Palelologu, subliniind încă o dată că  este împotriva excluderii.

 „Eu sunt împotriva excluderii, eu zic ca Trahanache: «Aveţi puţintică răbdare»”, a încheiat Paleologu.

 Udrea: Dacă se propune, eu voi vota pentru excluderea lui Preda

 Ceva mai hotărâtă, Elena Udrea a anunâat că ea va vota pentru eliminarea lui Preda din Partid dacă se va propune acest lucru. Ea a comentat că de doi ani de zile, declaraţiile lui Cristian Preda sunt împotriva PDL, împotriva conducerii partidului, iar acum îi vizează pe candidaţii democrat-liberali la alegerile locale.

 “Eu consider de doi ani că declaraţiile domnului Preda ar trebui sancţionate. Dacă se va propune, eu voi vota pentru excludere”, aspus Elena Udrea.

  Ea precizat, totuşi,  că ea nu va propune excluderea din partid a lui Cristian Preda.

 Sulfina Barbu: Declaraţiile lui Preda afectează imaginea partidului

 Şi Sulfina Barbu este de acord cu excluderea lui Preda din PDL, ea fiind de părere că,  afirmaţiile lui Cristian Preda, care a anunţat că nu va susţine candidatura lui Silviu Prigoană la Primăria Capitalei, afectează imaginea partidului.

 „Astfel de afirmaţii afectează imaginea PDL. Domnul Cristian Preda trebuie să înţeleagă că atunci când o decizie este luată în partid, ea trebuie respectată de toţi membrii partidului. (…). Un ONG funcţionează pe alte principii”, a spus Barbu.

 Ea i-a atras atenţia lui Preda că un partid funcţionează pe baza principiului ca atunci când ai luat o decizie trebuie respectată de toată lumea. “Sunt convinsă că se va alinia acestor principii şi Cristian Preda.”, a declarat Sulfina Barbu, pentru Agerpres, înainte de şedinţa BPN al PDL.

1 comentariu

virginica 02-04-2012 - 15:38

îl percep pe dl. Paleologu ca pe unul din puţinii intelectuali integri, „de rasă”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult