Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Paleologu: Suspendarea preşedintelui, mană cerească pentru el şi PDL

Paleologu: Suspendarea preşedintelui, mană cerească pentru el şi PDL

scris de A.B.
0 afisari

Theodor Paleologu crede că în contextul catastrofico-grotesc al ultimelor săptămâni de guvernare, suspendarea lui Traian Băsescu ar fi mană cerească pentru PDL.

paleologu

foto: badpolitics.ro

„În contextul catastrofico-grotesc al ultimelor săptămâni de guvernare, suspendarea lui Băsescu ar fi mână cerească pentru el şi PDL”, a scris Paleologu pe pagina sa de socializare.  Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că cei care trebuie să tranșeze conflictul care devine un blocaj între instituțiile statului sunt românii, care vor trebui să decidă dacă vor să meargă în continuare cu noi lideri politici sau cu președintele, sugerând începerea suspendării lui Traian Băsescu. ”Singurii care pot decide sunt cetățenii României dacă vor să meargă în continuare cu un Parlament, un Guvern și niște noi lideri politici care gândesc spre viitor sau dacă vor să dea din nou legitimitatea pe care i-au retras-o unui președinte și celor cinci judecători de la CCR, care îi îndeplinesc ordinele politice”, a spus Ponta. El a refuzat să anunțe explicit demararea procedurilor de suspendare , dar a indicat repetat că aceasta se conturează a fi soluția. ”Cred că președintele va înțelege abuzul”, a completat social-democratul, arătându-se convins că Traian Băsescu nu va merge la Bruxelles, până la urmă. Ponta a adăugat că blocajul permanent al șefului statului și al celor câțiva oameni care îi rămân credincioși nu poate fi acceptat și nu poate fi considerat normal în niciun fel de țară democratică.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-06-2012 - 12:47

Palleologu este un ALT DEGENERATH EREDITAR ! NU intelege NIMIC din CONTEXTUL situatiei politice dambovitzene si VEDE in orice tentativa lamentabila a CORSARULUI aflat in DEGRINGOLADA TOTALA ! PLEASCA pt . ROMANIA este INDEPARTAREA RAPIDA si ELEGANTA a acestei PIEZR-RELE care poarta un nume ; TRAIAN BASESCU !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult