Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Parerea lui Geoana: Avizul CES e negativ

Parerea lui Geoana: Avizul CES e negativ

scris de Ziua Veche
1 afisari

.„Faptul ca raspunsul CES e negativ… Nu este un raspuns ambiguu, nu este o scrisoare de inventariere a punctelor de vedere a patronatelor, respectiv sindicatelor catre Guvern, ci, din punct de vedere legal, din punct de vedere juridic, constituţional, avizul CES e negativ la propunerea Guvernului.


Aceasta este lectura pe care eu o dau raspunsului pe care CES l-a avut zilele trecute la solicitarea Guvernului si a presedintelui”, a declarat Mircea Geoana,
citat de Mediafax,in timpul dezbaterii „Pulsul real al economiei”. El s-a declarat „profund mahnit de parodia de dialog social” la care a asistat in ultimele zile. „Din punctul meu de vedere, este inacceptabil sa transfere responsabilitatea catre CES. Stim bine ca CES este o formulade lipsa de eficacitate de ceva ani, ca CES a fost de multe ori transformat de guvernele Romaniei mai degraba intr-o formade stampila pusa in graba pe documentele pe care guvernele le-au produs”, a adaugat presedintele Senatului. El a apreciat ca este nevoie de o noua lege a CES. Geoana a prezis ca delegatia FMI se va intoarce in iulie pentru a renegocias acordul si scrisoarea de intentie.

0 comentariu

Arynel 06-03-2010 - 09:22

As dori sa-mi explicati pentru ce ratiuni au fost inlocuiti judecatorii delegati de la Registru, cu referenti de specialitate?

Cum comentati tentativele unor politicieni de a scoate registrul de sub tutela Ministerului Justietiei, ca sa-l duca la camere – ce ar pierde sau ar avea de castigat cetateanul dupa o asemenea manevra?

Borselino 06-03-2010 - 09:31

1. Stau adeseori la cozi la Registru, si mereu apar avocati care se baga in fata si nimeni nu zice nimic. De ce au acestia au parte de tratament preferential?
2. S-au inmultit ca ciupercile indivizii care se ocupa de infiintari de firme sau alte mentiuni, care nu au studii juridice si nicio profeie anume, dar fac servii la negru, si incaseaza bani de la clienti, evazionand statul? Nu-i ia nimeni la goana pe acesti paraziti?
3. Cine tolereaza in fata sediilor ONRC vanzatorii de timbre judiciare si distribuitorii de anunturi „infiintari – mentiuni – firme”. Au blat cu portarul su cu sefii?

stanescu 08-03-2010 - 07:18

din cifrele statistice pe care le detineti, cum evolueaza economia in acest moment?

cate firme nou infiintate au aparut in acesata perioada de criza?

raul 08-03-2010 - 09:11

Cat de greu este nsa accesezi fonduri europene?

Ca persoana fizica v-ati angaja la un asemenea demers, mai ales daca nu ati avea suficienti bani personali pentru cofinantare?

m 08-03-2010 - 09:26

LA MULTI ANI!

Huhu Ciu. 08-03-2010 - 15:48

Unde bre?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult