Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Parlamentarii liberali îl vor pe Ponta la Consiliul European

Parlamentarii liberali îl vor pe Ponta la Consiliul European

scris de A.B.
1 afisari

Crin Antonescu a anunţat că parlamentarii liberali vor vota pentru ca premierul Ponta să reprezinte România la Consiliul European, menţionând că deciziile Parlamentului trebuie respectate de toată lumea.

antonescu

foto: machiavelli.ro

Liderul PNL a reamintit că parlamentarii liberali vor vota pentru ca premierul Ponta să reprezinte România la Consiliul European. El a explicat că liberalii vor vota astfel din motive expuse public încă dinainte ca Victor Ponta să devină premier: la Consiliul European se discută şi se iau decizii în legătură cu probleme gestionate de către Guvern. Antonescu a precizat că  deciziiile Parlamentului vor trebui respectate de toată lumea, inclusiv de preşedintele ţării. Premierul Victor Ponta a anunţat că va trimite Parlamentului, cu acordul miniştrilor, scrisoarea prin care va solicita organizarea unei şedinţe comune de plen în care să fie adoptată o decizie privind mandatul şi nivelul de reprezentare a României la Consiliul European. El le-a spus miniştrilor, în şedinţa de miercuri a Guvernului, că ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul le va supune spre aprobare această scrisoare, pentru a fi transmisă Parlamentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult