Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Parlamentarii PDL au inceput sa maraie impotriva Guvernului

Parlamentarii PDL au inceput sa maraie impotriva Guvernului

scris de Ziua Veche
0 afisari

Senatorul Iulian Badescu a decis sa paraseasca barca guvernamentala si a anuntat miercuri ca a decis sa demisioneze din PDL din cauza faptului ca nu este de acord cu programul anti-criza al Guvernului Boc. Badescu, ales intr-un colegiu din Prahova, a precizat ca urmeaza sa actieze in grupul PSD.
Plecarea lui Badescu provoaca serioase ingrijorari in randul liderilor PDL privind sustinerea opozitiei. Mai multi parlamentari democrat-liberli au inceput sa maraie impotriva masurilor dure pe care le-a anuntat Executivul si au amenintat cu plecarea la PSD si PNL. “Ce s-a intamplat marti la Camera Deputatilor, la motiunea simpla si la votul pentru judecatorul de la Curtea Constitutionala, este un exercitiu de forta. Unii incearca sa arate pisica Guvernului. Sunt parlamentari care vin la putere doar pentru acces la resurse si care, daca nu il au, sunt dispusi sa darame propriul Guvern”, au declarat surse democrat-liberale pentru NewsIn. Exista deja trei filiale in care cei trimisi in Parlament creeaza probleme conducerii PDL la nivel central: Iasi, Timis si Prahova. Semnale explicite au venit din partea deputatilor PDL care au votat marti in favoarea motiunii simple impotriva ministrului de Finante Sebastian Vladescu: Gheorghe Ciobanu, Iosif Dragulescu si Marius Dugulescu. O alta voce in disonanta cu Cabinetul Boc este cea a deputatului Daniel Oajdea, care a facut declaratii contrare liniei oficiale a partidului.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult