Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Parlamentarii PDL instruiţi la restaurant înainte de moţiune

Parlamentarii PDL instruiţi la restaurant înainte de moţiune

scris de Ziua Veche
1 afisari

Conducerea PDL urmează să se întâlnească, duminică, la un restaurant din Capitală, cu parlamentarii partidului pentru a discuta despre strategia la moţiunea de cenzură depusă de partidele de opoziţie, au declarat surse din PDL, citate de Mediafax. Potrivit acestora, toţi parlamentarii partidului au fost convocaţi la această întâlnire, prezenţa fiind obligatorie.

Strategia liderilor PDL privind moţiunea de cenzură presupune mobilizarea generală a parlamentarilor la dezbaterea acesteia, să nu lipsească miniştrii şi să nu plece nimeni în deplasări, nici măcar în cele programate în străinătate, au precizat sursele menţionate. Conform acestora, cel mai probabil, se va stabili ca deputaţii şi senatorii partidului să fie prezenţi la dezbateri, dar să nu participe la vot, această strategie fiind gândită pentru a preveni situaţia în care ar exista unii parlamentari ai PDL care să voteze moţiunea de cenzură. “Se conturează ideea ca să nu stăm la vot pentru a putea controla situaţia”, au precizat sursele citate. Partidele din opoziţie au depus, luni, la Parlament, moţiunea de cenzură intitulată “Moţiunea României majoritare, moţiune populară”, semnată de 209 parlamentari, care se va dezbate miercuri 27 octombrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS