Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Parlamentarii PDL l-au ignorat pe Basescu

Parlamentarii PDL l-au ignorat pe Basescu

scris de Ziua Veche
0 afisari

Seful statului a fost pe punctul de a parasi intrevederea cu parlamentarii PDL, care erau mult mai preocupati de telefoanele mobile decat de discutia cu Traian Basescu, constata senatorul democrat-liberal Iulian Urban, intr-o postare pe blogul sau.


El sustine ca lipseau cam 30% din parlamentarii PDL si remarca: “Cum sa nu fim putini, daca multi isi negociaza deja tot felul de combinatii pe la PSD sau PNL, pregatindu-si terenul pentru o eventuala cadere a Guvernului Boc la motiunea de cenzura… dar asta este deja altceva. Trebuie spus ca ‘interesul’ pentru ceea ce avea de comunicat Presedintele tarii era atat de mare, incat multi isi vedeau de mesaje, sms-uri, telefoane, astfel incat la un moment dat – pe buna dreptate – Presedintele chiar si-a pus problema sa plece sa nu-i mai deranjeze; mai ales ca pe usa mai intrau parlamentari si la vreo 20 de minute dupa ce incepuse intalnirea, aspect extrem de stanjenitor, si semn al importantei pe care o acorda multi parlamentari luarii in serios a contextului actual economic al tarii. A ramas pana la urma in sala Presedintele si a discutat despre radiografia financiara a tarii”. Iulian Urban mai remarca: “Am vazut ce a ‘preluat’ pe surse presa si ma amuza. Ma amuza faptul ca li s-a parut mai interesant  – sau poate asta au retinut ‘sursele’ lor care au participat la intalnire – sa preia chestia legata de renuntarea la afaceri a parazitilor plantati in structurile de demnitate sau publica, cand cel mai important aspect transmis de Presedinte a fost de fapt acela ca, in acest moment, bugetul de stat al tarii se ‘consuma’ in proportie de 67% pe salariile platite bugetarilor si pe pensii/ajutoare sociale; raman doar vreo 33 % pentru investitii, iar procentul este in continua scadere intrucat numarul pensionarilor creste, iar al salariatilor scade. Adica suntem pe drumul clar catre faliment statal, daca romanii care acum prefera sa traiasca din ajutor social, nu vor pune mana la munca”. Textul integral pe http://www.urbaniulian.ro/2010/05/25/cum-am-vazut-eu-intalnirea-de-azi-cu-presedintele/.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult