Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Parlamentarii PDL pun securea deasupra capului lui Boc

Parlamentarii PDL pun securea deasupra capului lui Boc

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Liderul senatorilor PDL Traian Igas a declarat miercuri, pentru NewsIn, ca daca Guvernul nu isi va respecta promisiunile de restructurare a aparatului de stat, “nimeni nu va putea garanta ca acest Guvern va ramane si ca parlamentarii PDL vor mai fi soldati disciplinati, in cazul unei noi motiuni de cenzura”.

Igas a precizat la intalnirea din septembrie a parlamentarilor democrat-liberali vor avea o intalnire, inaintea inceperii sesiunii parlamentare, toate acestea vor fi comunicate membrilor Guvernului. “Odata cu asumarea raspunderii Guvernului asupra pachetului de austeritate si cu motiunea de cenzura, a existat un pact intre grupurile parlamentare si Guvern. In conditiile in care noi am sustinut Guvernul in Parlament, Executivul s-a obligat sa restructureze aparatul de stat si unele lucruri au inceput deja sa se aplice. Guvernul a promis ca o sa taie in carne vie in privinta diminuarii personalului, a reducerii cheltuielilor. Daca aceasta promisiune va fi onorata, foarte bine. Daca nu, nimeni nu poate sa garanteze ca acest guvern va ramane, daca va fi introdusa o noua motiune de cenzura. Eu, ca lider de grup, nu pot sa garantez ca un parlamentar PDL va mai fi soldat disciplinat in acest conditii”, a subliniat senatorul, adaugand: “Cred ca la 1 septembrie trebuie facuta o evaluare clara, iar discutia despre remaniere sa aiba loc din septembrie incolo”.

Traian Igas l-a criticat pe ministrul de Finante Sebastian Vladescu, sustinand ca acesta sa ridice problema trecerii la impozitare progresiva in interiorul Guvernului. “Ar fi trebuit sa prezinte o simulare in Guvern si abia apoi, daca Guvernul ajungea la o concluzie, sa o faca publica. Dar dl. Vladescu nu este membru PDL si se comporta ca atare. Nu are o minima disciplina in ceea ce priveste responsabilitatea unor declaratii. Cred ca Romania a avut parte pana acum de destule declaratii, acum are nevoie de solutii concrete”, a conchis senatorul PDL. Vicepresedintele democrat-liberal Cezar Preda a criticat si el dur, tot miercuri, prestatia Guvernului condus de Emil Boc.

0 comentariu

sorge 10-03-2010 - 19:27

A dat ordin sa se schimbe toata garnitura .
Si spera fara efecte secundare .

Huhu 10-03-2010 - 20:58

Asa s-e vorbeste.

oblioo 10-03-2010 - 23:41

Cum in PDL a fost instaurata disciplina de fier, stil Basescu, care i-a adus un oarecare avantaj competitiv, PNL-ul trebuia sa se adapteze.
PNL-ul este singura speranta, in Romania care se prabuseste.

dinu 11-03-2010 - 12:46

Carew „pumn in gura”,madame?Si-apoi,nu are dreptate gigi sa ti se adreseze cu acele expresii?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult