Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Parlamentarii USL au rămas fără diurnă din cauza grevei

Parlamentarii USL au rămas fără diurnă din cauza grevei

scris de A.H.
5 afisari

Diurna parlamentarilor USL care nu au participat la vot va fi tăiată, a anunţat, miercuri, că s-a decis, în cadrul Biroului Permanent de marţi, preşedintele Camerei Deputaţilor Roberta Anastase.

Parlamentarii USL au rămas fără diurnă din cauza grevei

Diurnele parlamentarilor USL urmează să fie tăiate, în ciuda faptului că o parte din ei au venit la muncă şi au semnat condica. Măsura a fost motivată prin aceea că, în realitate, parlamentarii nu au votat în plenul Camerei. „Ieri, în Biroul Permanent, am decis ca diurna să le fie tăiată. În măsura în care nu au participat la vot, li se taie această indemnizaţie. Am avut o discuţie în prezenţa liderului de grup al PSD şi el a spus că e o decizie normală, regulamentară. E o chestie logică ca aceste diurne să fie tăiate dacă nu eşti prezent la plen. Indemnizaţia parlamentarilor USL va fi tăiată, dacă nu au participat la vot. Această măsură nu va fi luată şi în cazul absenţelor motivate”, a spus Roberta Anastase.

Roberta Anastase a mai spus că liderul PSD Victor Ponta ‘este foarte agitat’, cerându-i demisia ‘la nesfârşit, pe la oricine apucă’. Deşi ar trebui să solicite demisiile lui Crin Antonescu, ‘chiulangiul- şef al Parlamentului României’ şi lui Dan Voiculescu, ‘cel care este turnător dovedit al Securităţii’.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult