Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Parlamentul României, “Cu Rusia în suflet”

Parlamentul României, “Cu Rusia în suflet”

scris de M.A.
56 afisari

Camera Deputaţilor şi Ambasada Federaţiei Ruse organizează, la Palatul Parlamentului, o expoziţiei de fotografie numită „Cu Rusia în suflet”.

Parlamentul României, “Cu Rusia în suflet”

Parlamentul României, “Cu Rusia în suflet” (foto: Agerpres)

„Poate pentru mulţi pare neuzual numele expoziţiei, ‘Cu Rusia în suflet‘, dar trebuie să vă spun că generaţii întregi chiar au Rusia în suflet şi să ştiţi că nu exagerez. Ideea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, s-a materializat într-o expoziţie de fotografii despre Federaţia Rusă iar asta spune foarte multe despre pragmatismul preşedintelui Camerei şi al celor care guvernează astăzi, iar când spun pragmatism mă gândesc la faptul că trăim exact în această perioadă momentul când dinamizarea relaţiilor dintre România şi Rusia devin o realitate”, a spus vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, la deschiderea expoziţiei de fotografieCu Rusia în suflet„, transmite Agerpres.

El a adăugat că a avut o discuţie cu oficialii ruşi în care s-au reiterat o serie de paşi care vor fi făcuţi în perioada următoare. „Vecinătatea marii Rusii a dus la interferenţe între cele două popoare, atât în domeniul cultural cât şi în cel economic, domenii ce nu pot fi neglijate, deşi avem ani întregi în urmă în care relaţiile economice dintre cele două ţări au un singur sens – gazul rusesc spre România şi mai puţin produse româneşti spre Rusia. Este o situaţie pe care noi o putem remedia în perioada următoare, pentru că există voinţa să remediem aceste lucruri”, a precizat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor.

4 comentarii

pathfinder 11-06-2013 - 16:41

Apai fix Hrebenciuc trebuia sa ne spuna: „Cu Rusia în suflet”…

UnUL 11-06-2013 - 18:40

Eventual : „cu ura față de Rusia în suflet”.

Pribeagul 11-06-2013 - 22:44

Guzganul rozaliu nu se dezminte, este ceea ce este, un adevarat guzgan care roade tara, si… trebuie stirpit.

“Rechizitoriul din dosarul Valiza arată că Gigi Becali l-a contactat pe Viorel Hrebenciuc, înainte de meciul dintre U Cluj şi CFR Cluj, asigurându-l că totul este aranjat şi că jucătorii de la U Cluj au aflat că vor primi bani dacă încurcă pe CFR.

VIOREL : Da’ voi aţi luat legătura cu ăia de la U.?
BECALI GEORGE : Auzi, păi auzi?
VIOREL : A, bravo atunci!
BECALI GEORGE : Luat… am luat… Păi ce, păi ce!
VIOREL : Bravo, bravo! Deci asta vroiam să-ţi spun că…
BECALI GEORGE : Păi am luat legătura şi cu jucători şi cu toată lumea şi cu antrenori şi cu, cu tot, toată lumea!
VIOREL : Da!
BECALI GEORGE : E cel mai mare război acolo! …… (fila 128, vol.4).”

Justitia nu „are dialog” cu guzganii cin acestia rod… statul de drept?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult