Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Parlamentul României: Rezoluţie împotriva bugetului Van Rompuy

Parlamentul României: Rezoluţie împotriva bugetului Van Rompuy

scris de M.A.
8 afisari

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a adoptat, în şedinţa de marţi, cu largă majoritate, o Rezoluţie cu privire la interesele României în ce priveşte negocierea noului cadru financiar multianual al Uniunii Europene 2014-2020.

camera deputatilor

Rezoluţie împotriva bugetului van Rompuy în Parlamentul României

Parlamentul României consideră că România trebuie să continue să promoveze obţinerea unor alocări importante pentru politica de coeziune şi pentru politica agricolă comună în cadrul negocierilor pentru viitorul bugetar al Uniunii Europene 2014-2020. Parlamentul României susţine propunerile formulate pentru viitorul exerciţiu bugetar al UE de către preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, precum şi de preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, care răspund obiectivelor urmărite de România în ce priveşte politica de coeziune şi cea agricolă comună. Parlamentul consideră că preşedintele României trebuie să apere ferm şi fără echivoc interesul României la Consiliul European, susţinând propunerile venite dinspre Comisia Europeană şi PE şi îl asigurăm de întregul sprijin al majorităţii parlamentare în acest sens. Parlamentul consideră că testul propus la acest moment de preşedintele Consiliului European (n. red. – Herman van Rompuy) nu reflectă obiectivele urmărite de România. Criteriile fundamentale pe care noul bugetul UE trebuie să se consolideze sunt solidaritatea, reducerea decalajului economic şi creşterea convergenţei între statele membre. Acestea sunt criterii care trebuie recunoscute şi urmărite şi de România. Orice element care introduce o discriminare între statele membre, nu trebui acceptat. Parlamentul consideră politica de coeziune şi politica agricolă comună elemente fundamentale ale proiectului european, în acord cu valorile UE”, se arată în textul Rezoluţiei, citită de liderul grupului deputaţilor PSD Marian Neacşu.

12 comentarii

CAMY 20-11-2012 - 17:13

Parlamentul rusinii Romaniei, ar trebui sa curete wc-euri decit sa simuleze ca lucreaza. Cum isipermit acesti nemernici sa se adreseze UE-ului si sa mai si ameninte ca daca UE-ul nu ne da bani moca, o sa aruncam in fintina? 🙂 Vai de mama noastra de prosti. Nu mai poate Van Rompuy de parlamentul lui Ponta si Cacarau. Atita timp cit Romanika a refuzat sa acceseze cele 36 miliarde de euroi alocate de UE inca din 2006, ce sa te mai duci acum cu tzifna si cu coada intre picioare la „negocieri” ? Parca Euopa nu stie ca pe Romanika nu o intereseaza fondurile europene pentru ca din aceste fonduri nu paote sa fure nici un parlamentar sau politician din aprtidele spurcate care aud istrus Romania din 1989 incoace? O sa-i dea Von Roumpuy un sut in fund lui Base si-o sa tipe Ponta si Cacarau! Dapa ce ca de 20 de ani de zile, toate otrepele de politicieni din partidele mafiote ale FSN-ui au jupuit Romanika precum o gaina de fulgi, acum mai fac si scandal ca sa ni se dea. Ce sa ni se dea? Sa ni se dea un sut in fund, poate.

Iata ca partidul doamnei Merkel l-a invitat oficial pe Dan Diaconescu la discutii politice pentru ca Germania s-a saturat de spurcaciunile FSN-iste (pdl, pnl, psd) de la care au luat numai teapa. Acum, Germania – in sfirsit – discuta cu adevaratii reprezentanti ai poporului roman, PPDD-ul !

neacsum 20-11-2012 - 21:29

Camy, am auzit ca DD a inaugurat un aquapark in targu jiu si acuma e peste Ponta in sondaje. Felicitari!
http://www.in-cuiul-catarii.info/2012/11/20/senzationalul-dd-1881

CAMY 20-11-2012 - 21:36

Da, mai , neacsule, dar pe shmecherii din Iasi care – cica – au data in folosinta un nou sediu al usl-ului, impartin sarmale si pachete la lihnitii de moldoveni, aparati fiind chiar de ordinarul de Nichita si seful politiei, ce mai zici? De aia nu ai auzit nimic? Dar de sutele de banneruri de metri patrati, inafara legii din cauza dimensiunilor inacceptabile conform legii de la Tirgu Jiu ale criminalului, mincinosului, plagiatorului Ponta ce mai zici? Ca unul dintre candidatii de la ppdd a incercat sa faca si el ceea ce fac FSN-istii de la pdl si usl de 23 de ani de zile, a si dat foc la presa romaneasca. Acum, toti nemernicii din presa sint cu ochii pe ppdd. FSN-ul poate sa faca ce vrea el, nu ne intereseaza; PPDD-ul, domnule, acolo sunt cei care au distrus Romania de 23 de ani incoace, politicienii de la PPDD au condus Romania si sint vinovati de dezastrul ei. Nu?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-11-2012 - 21:41

… Noa’h , Nea Marine bag szama ca nu’i park. dar are apa si se poate spala orice vehicol a carui apropiatar voteaza DanDanescu! Iara Camelutza poate phi (HIGENIZATA, parca ) cu tulumba derekt in phopoloantza si zonele din jur, ca a dreaq miroasa a qerhana dupa interventiile suave ale putoriscii …

neacsum 20-11-2012 - 21:46

Apai Parpanghele atat a mai putut sa faca si el , dupa oprivaitizarea Oltchim . De banii cu care a venit el in pungi ce voiai sa faca ?

CAMY 20-11-2012 - 21:51

Neacsule, povestea cu Oltchimul nu s-a terminat, si stiifoarte bine ca justitia nu are cum sa nu-i dea dreptate lui DD, care va fi patronul in numele poporului al Combinatului. Pina atunci, violatorul criminalul mincinosul plagiatorul Ponta minte cu nerusinare pe muncitorii de la Oltchim cum ca le va da salariile si un nou management va veni la conducerea Oltchimului, iar productia se va relua pina la o capacitate de 65%, Numai minciuni vomita acest antiroman! Nu-i nimic, prin februarie, daca n-o sa-si ia talpasita rapid, o sa-l sfisiie rasculatii !

neacsum 20-11-2012 - 21:40

Lasa-ma mai cu FSN -ul asta ca ai ramas in urma. Priveste inainte. Imi faci si mie rost de un abonament la aquqpqrkul asta ?

CAMY 20-11-2012 - 21:48

Bey, eu am ramas in urma? Chiar nu ti-e rusine? Ai auzit cum candidatii de la pdl ii sprijina pe usl-isti? Asta ce-ti spune? Mey, FSN-ul nu a murit, ci e aceeasi marie cu o alta palarie. Toti usl-istii si pdl-istii au fost colegi la aceeasi baliga comunista, la fsn. Care-i diferenta dintre Ponta si Videanu? L-ai auzit pe Ponta ce-a spus la alegerile din 2009? Cu subiect si predicat a spus Ponta : „Ei (dica pdl-ul) a furat mai mult ca noi, de-aia au cistigat alegerile!” Deci, si criminalul, mincinosul, plagiatorul, violatorul de Ponta stie ca partidul lui „cinstit” fura de rupe pamintul ! Ce-o mai dai cotita atita, ca o sti si tu f.f.f. bine ! Fiipregatit prin februarie cind o izbucni razboiul civil sau revolutia ca nu va mai ramine piatra pe piatra, si daca te va recunoaste cineva pe strada, s-ar putea sa fii linsat ! Dar, tu ai sa te salvezi cind ai sa le arati oamenilor carnetul violet de la ppdd ! 🙂

ValVerde 21-11-2012 - 03:12

Cameluto, voi puneti de-o revolutie??
Poti sa-mi spui cam pe cind, ca ma gindeam sa-mi fac concediul in tara.

Daca stii, spune-mi si mie, ca vin dupa ce terminati cu revolutia sau rascoala, sau ce mai aveti in plan…
Nu de alta, dar ma gindesc ca daca incepe revolta, o sa fie mai greu de gasit camere la hotel si aglomeratie mare pe strazi.
Ca sa nu mai vorbim de galagie….nu te lasa sa dormi, ca manelele…

Auzi, draga, tu care te ai bine cu DD, bagi si tu o pila sa inceapa revolutia prin Dobrogea…concediul asta parca nu m-as duce pe acolo…

Da si tu un semn de viata, …merci !

ValVerde 21-11-2012 - 08:58

Cameluto, asa tratezi opozitia politica onesta??
Ce urit vorbesti !!!

Dar sa nu deviem, revenim la revolutie.
Acum vreo 3-4 luni, urbos vorbea si el de rascoale, lupte de strada, moarte dictatorului, etc.

Ma gindeam ca ar trebui sa va puneti de acord, sa invatati din greselile trecutului si sa va uniti intr-o revolutie care sa zguduie cartierul.

Analizind greselile revoltei condusa de urbos si esuata in mod lamentabil, ca sa nu zicem hazliu, invatam urmatoarele lectii:

1. Nu conteaza cit de furios esti, si cit de bine agiti sabia din lemn in fata oglinzii din baie, trebuie sa faci acelasi lucru pe trotuar, in fata trecatorilor. Trebie sa practicati iesirea din bloc, in pijama sau halat, cu fata vopsita in culorile razboiului si sa luati la bataie primul copil care se da cu trotineta in calea voastra.

2. Coordonare.
Desi spiritul razboinic a fost dezvoltat corespunzator intre revolutionari, capii revolutiei urbos, Huhu si digital nu au coordonat efectiv atacul tactic.
Digital si-a depasit pre-paid card si nu a putut sa cheme la timp. Huhu si-a uitat telefonul „off” desi s-a uitat patru ore continuu la el ca sa astepte semnalul de atac. Urbos, se lupta vitejeste cu cortina de la dus, si i-a scapat telefonul…nu mai spun unde.
Ca urmare, Huhu a asteptat transpirat, in statia de tramvai sa ajunga trupele revolutionare, dar dupa trei beri la bodega din colt, singurul care s-a alaturat luptei a fost digital, pe care il trimese-se sotia sa umple sifoanele.
Lipsiti de viziunea Conducatorului urbos, Huhu nu si-a putut folosi cu eficienta aptitudinile antrenate din greu de a scuipa cu ura si precizie. Digital a pornit o discutie in contradictoriu cu Huhu si in timp ce-i tragea suturi in fund, strigind „cum dracu ma scuipi pe pantofi cind tintesti stilpul de telegraf” ??? o vecina de la trei a iesit pe balcon si le-a strigat:
– Ia plecati acasa la voi, fir-a-ti ai dracu de bagabonti, ca vorbeste Dom Danu la televizor si n-aud nimic din cauza voastra. Acu’ ma cobor la voi si va dau cap in cap pina va inscrieti in PPDD.

Fata in fata cu fortele superioare ale contrarevolutiei, Huhu si degetel s-au retras strategic pina la coltul blocului de unde au strigat voiniceste „Cine zice ala e !!! Revolutia traieste !!!” Si au rupt-o la fuga catre casa.
Tocmai ajungea urbos cu injuratura gata sa fie aruncata in fata dusmanului (se antrenase peste 10 luni pentru momentul asta) dar aliatii de cauza erau la circiuma, sarbatorind cit de aproape au fost de victorie.
Fara mijloace de comunicare, s-a crezut tradat si a plecat sa se lupte cu fantomele trecutului…

Tu Camy, nu vrei sa cazi in greseala lor…angajeaza-l pe Neacsu sa conduca trupele…
Totul pentru Tara si Poporul Popul ar

pathfinder 21-11-2012 - 09:36

Mda.
Si ce valoare are rezolutia asta?

urbos 21-11-2012 - 10:46

Pentru un vierme basist ca tine, care intelege democratia ca un gunoi, absolut nimic.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult