Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Participarea la Consiliul European. Băsescu sesizează CCR

Participarea la Consiliul European. Băsescu sesizează CCR

scris de M.A.
5 afisari

Curtea Constituţională a României a fost sesizată de Administraţia Prezidenţială în legătură cu reprezentarea României la Consiliul European din 28 – 29 iunie.

Participarea la Consiliul European. Băsescu sesizează CCR

Participarea la Consiliul European. Băsescu sesizează CCR

Sesizarea, care ar fi fost depusă vineri, va fi discutată în şedinţa Curţii de miercuri, 27 iunie, au precizat, luni, reprezentanţi ai Biroului de presă al CCR, citaţi de Agerpres. Purtătorul de cuvânt al preţedintelui Traian Băsescu, Bogdan Oprea, a refuzat să facă vreo precizare privind sesizarea.

Preşedintele Traian Băsescu i-a trimis prim-ministrului Victor Ponta, miercuri, o scrisoare în care îi atrage atenţia că participarea la Consiliul European fără mandat din partea şefului statului echivalează juridic cu o însuşire a unei atribuţii constituţionale a preşedintelui. Ministerul de Externe a transmis, miercuri, la Comisia Europeană componenţa delegaţiei României pentru reuniunea Consiliului European, iar Comisia Europeană a confirmat lista delegaţiei României.

În delegaţie sunt Victor Ponta, Andrei Marga şi Leonard Orban. Pe lista ministerului de Externe nu se află şi preşedintele Traian Băsescu, întrucât consiliul European a stabilit că România va avea un singur scaun la reuniunea informală.

2 comentarii

Zenovia-Zamfira 25-06-2012 - 16:10

Omora pui de caprioara, si caprioara-mama care-i insotea.
Omora puisori de mistret, cu mama cu tot!
Nastase cu intreg consiliul de conducere PSD mergeau la vanatoare sa omoare, sa omoare, sa omoare.
Impuscau, taiau in bucati puii inca zvacnind saracutii din picioruse, asta faceau!
Si se pozau cu prada.
Omorau.
Taiau in bucati.
O mama nu uita asa ceva, lasa sa vina votul…

Zenovia-Zamfira 25-06-2012 - 16:14

Si Nastase si Ponta au zeci de pusti si pistoale si revolvere si caini sa haituiasca si ucida animale si puii care le trec prin fata pustii.
Trag in cap, in burta, in picioare, trag, trag, trag, sa ucida, sa ucida, sa ucida!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult