Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Partida Romilor susţine PDL la locale şi parlamentare

Partida Romilor susţine PDL la locale şi parlamentare

scris de A.B.
6 afisari

Partida Romilor susţine PDL în cursa electorală în judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Bacău. Reprezentanţii PDL din cele cinci judeţe au încheiat un acord cu reprezentanţii Partidei Romilor Pro Europa, condusă de Nicolae Păun, pentru susţinerea PDL în alegerile locale şi parlamentare.

partida romilor Pro EuropaPrin acest acord, reprezentanţii Partidei Romilor sprijină în alegerile locale şi parlamentare candidaţii PDL. La rândul lor, democrat liberalii au obligaţia de a susţine priorităţile pentru comunitatea romilor în vederea dezvoltării locale şi regionale.

Gheorghe Flutur a declarat după întâlnire că au fost puse bazele unui acord politic de colaborare pentru dezvoltare comunitară şi susţinere în alegerile locale şi parlamentare din acest an.

În completare, reprezentantul romilor Nicolae Păun a spus, pentru Mediafax, că este nevoie de un acord de colaborare cu PDL cel puţin în aceste cinci judeţe.

„Până în 31 martie trebuie să ajungem la un acord de colaborare şi susţinere a PDL în sensul în care PDL va acorda sprijin în vederea dezvoltării comunitare şi regionale”, a spus Păun.

Potrivit preşedintelui Partidei Romilor, comunităţile de romi au nevoie de sprijin din partea autorităţilor locale pentru dezvoltare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult