Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Partidul lui Dan Diaconescu respins de Tribunal

Partidul lui Dan Diaconescu respins de Tribunal

scris de D.P.
1 afisari

Tribunalul Bucureşti a respins cerea de înregistrare a Partidul Poporului-Dan Diaconescu, însă decizia nu este definitivă, Dan Diaconescu având dreptul să facă contestaţie în termen de cinci zile de la comunicarea hotărârii.

Dan DiaconescuEste pentru a doua oară când instanţele resping înfiinţarea unui partid condus de patronul OTV, Dan Diaconescu.

Pe 1 aprilie, magistraţii Secţiei a IV-a civilă a Curţii de Apel Bucureşti (CAB) au admis mai multe excepţii formulate de diferiţi intervenienţi în dosarul privind înregistrarea Partidului Poporului, înfiinţat de Dan Diaconescu, respingând în acest fel înscrierea în registrul partidelor politice.

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că este consternat de soluţia instanţei, susţinând că în spatele acestei hotărâri stau motive politice.

„Sunt consternat de această soluţie a instanţei. Decizia spune că Tribunalul Bucureşti respinge cererea de înregistrare a Partidul Poporului-Dan Diaconescu, dar şi cererile de intervenţie. Mai mult, procurorul de şedinţă, cel care reprezintă autoritatea statului în astfel de procese, a fost de acord cu înfiinţarea partidului. Nu înţeleg motivele juridice pentru care Tribunalul Bucureşti a respins înfiinţarea partidului. În spatele acestei hotărâri stau interese politice, care nu doresc înfiinţarea unui partid condus de Dan Diaconescu. Vom face demersurile necesare, inclusiv plângeri la CEDO„, a spus avocatul.

Daniel Fenechiu a recunoscut că în timpul procesului au existat discuţii despre prezenţa numelui Dan Diaconescu în titulatura partidului, însă el nu vede aici o problemă, aducând ca argument faptul că există şi alte partide asemănătoare, cum ar fi PNL-Radu Câmpeanu.

5 comentarii

IANCU GHEORGHE 07-06-2011 - 23:58

Dr. Cojocaru – http://www.tvrr.ro, Platforma DD OTV

Ciu Huhu 08-06-2011 - 10:35

Diaconescu asta e o alta mare lichea ce abia asteapta sa puna laba pe banii poporului roman!

tanase marian 08-06-2011 - 11:31

RESPINGETI SI VOI STIMATI CETATENI ACESTI BOLNAVI PSIHIC CARE AFECTEAZA PROFUND SPATIUL MORAL AL ROMANIEI ASTFEL ACESTI DECELERAT MENTAL CARE VORBESC URAT PEPOST SI NESATUI AN A STRANGE BANI ADUC UN PROFUND RAU ROMANIEI PRIN ENERGIA NEGATIVA STRANSA CU ATATA URA SI SI DEFAPT O ENERGIE NEGATIVA CARE VA AVEA AN CURAND ALTE CONOTATII MURDARE LA NIVEL PERSONAL A INDIVIDULUI CAT SI NATIONAL,,……… UN PRIETEN AL DOMNULUI DIACONESCU BOLNAVUL VADIM SPUNEA PE POST CA EL STIE 11 LIMBI STRAINE CA APOI SA VORBESCA ATAT DE URAT CA ULTIMUL PUSCARIAS,,.APOI BECALI INITIAL CU O CONDUITA CRESTINA A VORBIT LA FEL DE URAT CA ULTIMUL PUSCARIAS,,.SA ELIMINA ACESTE ENERGII NEGATIVE ASTFEL AN CURAND ROMANIA VA FI LOVITA DE EU SEISM DE PILDA DUPA CARE VOR SUFERI TOTI CETATENII TARII VOR STA ANI DE ZILE AN CORTURI PE STRAZI ASTFEL ASTA VA FI PEDEAPSA CERULUI PENTRU INEPTIILE DEBITATE DE NOI,,.. LA POSTUL T. V. AL PUSCARIASULUIPE VREMEA DICTATURII ,,S. O. V. ,, CARE APOI A VENIT REVOLUTIA IZBAVITOARE A SPART O BANCA SI SI A FACUT O TELEVIZIUNE MURDARA,,. EXISTA UN ANUME STRIBLE SI O ANUME ASA ZIS ZIARISTA APROAPE LUI CARE VORBESC ATAT DE URAT ANCAT ANFIOARA,,.ASADAR SUNT CHEMATI ASAZISI PSIHOLOGIOARE NICI UNUM NU ARE O CODUITA MORALA DEMNA SAATENTIONEZE,,PERICOLUL,,………..SA PRIVIM CANALUL T. V. NATIONAL GEOGRAFIC UNDE SUNT DESCRISE PENITENCIARELE U. S. A. ,,. SUBZISTA ACOLO PUSCARIASI CU BARBI PERCIUNI CIOCURI SINISTREEXACT AL FEL ABSOLUT LA FEL CU TINUTA DOMNILOR DEMNITARI SI PARLAMENTAR ROMANI,, ACEST STRIBLE SAU ALTII CARE ADUC UN SUVOI DE ENERGII NEGATIVE ASUPRA ROMANIEI,,.ESTE DESIGUR UN SEMN DIVIN VOM PLATI AN CURAND,, ASTFEL ANUL 2012 CU AL SAU FINAL 21 DECEMBRIE ESTE UN FENOMEN RAR ANTALNIT ODATA LA 26. 000 DE ANI FERITI VA TICALOSI AI ACESTEI TARI MURDARESI MURDARITA,,….NIHIL SINE DEO,,,…….

tanase marian 08-06-2011 - 11:39

MULTUMESC PENTRU PUBLICARE DOMNILOR MODERATORI,,….. SCUZE PENTRU SCRISUL DIFICIL,,NU AGRAMAT,, AM O NEUROPATIE DATORATA UNUI ,,A. V. C. ,, SUFERIT ACUM SASE ANI CAND LA SPITALUL MILITAR AL MINISTERULUI DE INTERNE AM GASIT CADRELE MILITARE SIMEDICALE BETI AN CABINET AM PIEDUTTERAPIA HEPARINICA LUCRU DEMN DE A FI SEMNALAT CA O CRIMA,,……………….RECENT LA CLINICA FUNDENI UN DERBEDEU MEDIC BOLNAV SIGUR PSIHIC, M A DAT AFARA AN STRADA CAND IAM PLANS DRAMA SUFERITA LA SPITALUL M. I. NU POT SA MERG CURSIV,, NU SUNT AJUTAT DE NIMENI UNDE OARE SE MAI ANTAMPLA ASA CEVA ACEST DERBEDEU MEDIC ESTE SUBORDONAT DOAMNE PROF. DR. VIRGINIA ION NEUROLOGIE ETAJUL TREI FUNDENI SA VA BATA BUNUL DUMNEZEU PE VOI CARE ATI DISTRUS ROMANIA,,……………

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult