Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Partidul neamurilor liberale. Documente scrise de acasă de Crin Antonescu

Partidul neamurilor liberale. Documente scrise de acasă de Crin Antonescu

scris de Bogdan Crețu Roman
3 afisari

ZIUA VECHE a intrat în posesia unui document interesant, lista cu numele celor propuși de conducerea centrală a PNL să intre în Birourile Politice ale filialelor sectoarelor 2 și 4 din București, ale căror conduceri au fost dizolvate de către Crin Antonescu printr-o decizie greu de înțeles.

Cunoaștem faptul că președintele PNL ține la familia lui, nu degeaba doamna Adina Vălean este europarlamentar. Văzând listele respective, am constatat că ține și la familiile altora.

Bunăoară, la Sectorul 2, va trona clanul Câmpeanu. Doamna cu aer de bunicuță onorabilă, Mariana Câmpeanu, avea nevoie probabil de un însoțitor pentru drumul la sediu, așa că a fost numit interimar în grupul de șefi și fiul dânsei, dl. Cătălin Câmpeanu, poreclit datorită calităților sale de abil politician și Căcălică. Se pare, după cum spun sursele noastre că stimabilul Câmpeanu jr. țintește spre un post de consilier general la Capitală, năzuință care până acum îi era obturată de către Dan Cristian Popescu, fostul șef al filialei, care dorea să impună pe liste doar oameni care munciseră efectiv pentru partid.

La Sectorul 4, cap de listă pentru Biroul Politic este domnul Eugen Nicolăescu, fostul ministru al sănătății, de profesie colecționar de funcții la PNL (este și vicepreședinte național și șef interimar al filialei București). De-a dreapta tătălui se ițește chipul angelic al fiului, Mircea Nicolăescu, un băiat de viitor care vrea să-și facă și el un rost în viață și probabil să prindă un loc elegibil  de consilier pe la sector.

Dacă la sectoarele 2 și 4 este moda părinte-copil, așteptăm cu interes ca domnul președinte Crin Antonescu să dizolve și alte organizații, unde să numească drept șefi interimari cupluri ginere-soacră. Așa, cel puțin, vor ieși mici scandaluri și viața de partid o să fie mai vioaie.

Citeste si Despre jocurile murdare din PNL

16 comentarii

Teo 20-04-2012 - 17:50

Nepotismul este de secole o problema a romanilor. Era de asteptat ca un om care promoveaza politica bunului-simt sa se fereasca de astfel de practici, dar se pare ca se intampla inversa. Antonescu vrea sa aiba oameni fideli peste tot si in indeplinirea acestui scop nu ezita sa ii inlature pe cei care au facut cu adevarat performanta.

milosul 20-04-2012 - 18:44

Teo = pupincurist de cur basist !!!!!!!!!???????????

milosul 20-04-2012 - 18:44

Teo = javra ordinara ???!!!!!!

milosul 20-04-2012 - 18:45

Teo = jeg ordinar !!!!!!?????

milosul 20-04-2012 - 18:46

Teo = ……..!!!!!!????

Nik 20-04-2012 - 18:54

Milosule ai fost atit de „milostiv” incit ai „daruit” si ultimul neuron saracilor !

David 20-04-2012 - 17:56

Ce mai conteaza daca oamenii pusi in functie publice sunt valorosi si buni? Daca nu sunt rude sau apropiati ai lui Crin nu sunt buni. Greseli peste greseli. Unde e mana de fier pe care o aveati cand ati ajuns presedintele partidului?

urbos 20-04-2012 - 19:06

Ce-i mai phoote grija pe scarbele basiste de binele PNL. Omorati-va ma urdorilor.

tomi 20-04-2012 - 19:10

Am mai vazut prosti in lume dar tandemul URBOS-DIGITAL depaseste orice imaginatie.Mai cucurigu si curvos ce nu va luati voi rolul lui Itzik si Strul al romanilor i-ati depasi de minune pe cei doi din bancurile despre neamul meu,nici nu v-ar trebui mare efort sa deveniti cele doua mari caractere ale glumelor romanesti.Mai turturele voi chiar nu ati realizat pina acum cita timpenie zace in voi?

Ciu Huhu 21-04-2012 - 07:14

Ce dracu vrei ji dane , de ce nu lasi Romania si romanii in pace, mori dracului ca sa aiba romanii pace din partea ta, monstrule!

tomi 20-04-2012 - 19:11

Auzi urbos- cucurigu mi s-a terminat hârtia igienică ; nu ai fi tu dispus să …..,,,,,…..?????

C.urbos 20-04-2012 - 19:18

…nu pot momentan, dar te rog sa-mi prezervezi un loc, in spate evident , ca stii ca io mor dupa un cuninlingus, si daca este si la un usturoiat, abia astept.

tomi 20-04-2012 - 19:16

URBOS si FREATELE IN INTELIGENTZA DIGITAL azi va promit o zi grea,sint nervos ca mi s-a stricat telecomanda de la masina,si m-a costat 150 de dolari unul nou asa ca vai de curu vostru pe ziua de astazi cineva trebuie sa ma linisteaca si cred ca singura satisfactie o voi avea cind va voi veredea pe voi reveniti la forma de viermi.

digital 20-04-2012 - 19:19

poate telecomanda de la …căruța cu proști izdraieluți,bouletzule,cretin ce ești,să presupunem că tu ai ști ce e aia o …telecomandă…dreq de redus!

Sile 22-04-2012 - 11:05

Si uite asa bunul simt devine neam prost. Se mira cineva?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 22-04-2012 - 19:54

Crinuletul Catavencu este in fruntea unor branzovenesti , pe care doar foamea -i motiveaza, dar intotdeauna cauta alternative. In ultimii 22 de ani s-au clonat in freo 50 de aripioare ,una mai viabila ca alta, iar de tampenia si vandabilitatea lor s-au saturat si alde costache paturiciu, si sov-u , iar catarama i-a borat in direct, draga stolo s-a afundat ,si a iesit pe valuri….sirul este fara numar. Partidele Istorice au praduit si vandut ROMANIA de acum 150 de ani !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult