Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Pavelescu, presedinte PNTCD. Radu Sarbu contesta Congresul de sambata

Pavelescu, presedinte PNTCD. Radu Sarbu contesta Congresul de sambata

scris de Ziua Veche
5 afisari

Aurelian Pavelescu a fost ales sambata presedinte al PNTCD, intr-un congres extraordinar la care motiunea sa si echipa de conducere propusa de el au fost votate de 441 dintre participanti, 11 au fost impotriva. In total au fost impartiite 480 de buletine de vot.


 

„Motiunea inseamna platforma politica si echipa candidata propusa de seful motiunii”, a precizat Pavelescu, mentionand ca nu a mai dorit nimeni sa depuna o alta motiune.

Componenta Biroului National de Conducere al formatiunii, propusa prin motiunea lui Pavelescu „PNTCD – continuitate si demnitate” si votata de delegatii la congres, a ramas aceeasi, si anume: Eugen Moisescu, prim-vicepresedinte, Vasile Lupu, presedinte al Comitetului National de Conducere, Liviu Iane, secretar general, Mircea Irimescu, Costinel Milescu, Tudorel Chestoi, Daniel Veres, Monica Toma, Marius Popovici, Laurentiu Mandrea, Constantin Fatu, Marian Popa, Alexandru Blejan si Romulus Luca – vicepresedinti.

Taranistii au votat o rezolutie propusa de Pavelescu, conform careia Congresul PNTCD hotaraste declansarea campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012. Pavelescu a propus ca la alegerile locale din 2012 PNTCD sa depuna liste in cel putin in 50% dintre localitatile din Romania.

„Aici (n.r. – la congres) e partidul statutar si legal. In 2008 Sarbu a facut un congres pe care noi l-am contestat in instanta si nu a fost validat”, a mai spus Pavelescu.

PNTCD – aripa Radu Sarbu Radu Sarbu considera „nul de drept” congresul de sambata. „Asa-zisul congres al PNTCD nu va avea alta consecinta decat prelungirea proceselor in care Marian Milut a tarat partidul”, afirma Radu Sarbu intr-un comunicat remis AGERPRES.

„Asa-zisul congres al PNTCD nu va avea alta consecinta decat prelungirea proceselor in care Marian Milut a tarat partidul”, mai spune Radu Sarbu in comunicat.

Sarbu este de parere ca impotriva PNTCD se poarta o lupta care are drept scop recuperarea culoarului crestin-democrat in viata politica romaneasca.

Tensiunile din interiorul PNTCD s-au accentuat la 24 august 2008, cand au fost convocate in paralel doua dintre structurile de conducere ale partidului, care s-a impartit astfel in „aripa Milut” si „aripa Sarbu”. Cele doua structuri si-au contestat reciproc legalitatea in instanta.

0 comentariu

ulivia 11-03-2010 - 11:39

Parlamentul European ar trebui sa fie constientizat ca aceasta fufa a ajuns la PE prin furtul voturilor ,dar si prin jaf din banul public romanesc si al celui din Uniunea europeana , de catre ale individe asemeni ei, cum ar fi puscariabilel ridzi si Udrea elena.Orice gafe ar face aceasta redusa mental , nu reprezinta decat acea parte din populatia romana sovietizata si EBA-etizata

cercetas 12-03-2010 - 11:51

ARHIMEDE pe dos – EDEMIHRA

cercetas 12-03-2010 - 11:55

Imi pace ce pudica e Ulivia cu po[cenzurat]tia romana, Hehehe!

cercetas 12-03-2010 - 11:57

Asa ca, ce sa mai …
Defilam cu ce-i bagat in fata, nu cu ce-i mai bun.

Adrian D 14-03-2010 - 11:24

Sunt de politician innascut!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult