Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL cere demisia premierului Victor Ponta

PDL cere demisia premierului Victor Ponta

scris de C.S.
3 afisari

PDL cere demisia premierului Victor Ponta, care, potrivit senatorului Alin Tişe, ar avea „responsabilitatea politică supremă” în cazul gestionării acţiunilor de căutare şi salvare a victimelor accidentului aviatic din Munţii Apuseni.

PDL cere demisia premierului Victor Ponta.

Alin Tişe a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că premierul Victor Ponta este „ineficient, incompetent şi regretabil de inconştient”.

„Responsabilitatea politică supremă în cazul accidentului aviatic îi aparţine premierului Ponta. Luni, la ora 21.00, Ponta a afirmat la un post de televiziune că toţi pasagerii au fost găsiţi, spunând că a primit un sms şi că «toţi sunt bine», deşi la acea oră doi erau morţi. Din postura de premier, să spui aceste lucruri în baza unui sms, înseamnă că fie e incompetent, sau cel care l-a anunţat prin sms este un incompentent şi un cretin, fie e vorba de un dezinteres total. A batjocorit familiile victimelor spunând că toate sunt în viaţă. O astfel de declaraţie a premierului demonstrează haosul, Ponta fiind ineficient, incompetent şi regretabil de inconştient. PDL cere demisia lui Ponta, el e principalul vinovat că şase ore România nu a funcţionat, responsabilitatea politică e a lui Ponta, nu a directorului ROMATSA sau a şefului IGSU”, a spus Tişe.

Potrivit acestuia, premierul trebuia să se implice în operaţiunile de căutare şi salvare a victimelor din accidentul aviatic din Munţii Apuseni, nu să stea la televizor.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

În urma accidentului au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult