Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL, demisii pe bandă: Parlamentari şi zeci de primari

PDL, demisii pe bandă: Parlamentari şi zeci de primari

scris de M.A.
1 afisari

După demisia lui Sorin Frunzăverde, zeci de primari din PDL şi mai mulţi parlamentari şi-au anunţat intenţii similare.

PDLPrimarul din Caransebeş, Marcel Vela, a declarat, pentru Realitatea TV, că toţi cei 42 de primari al PDL se vor alătura PNL, pentru a forma „dreaptă mai puternică”. „Am făcut o dezbatere şi cetăţenii din Caransebeş şi-au manifestat dorinţa ca eu să rămân la primărie. În acest context a fost posibilă unirea cu domnul Frunzăverde şi cu prietenii noştri din Partidul Democrat-Liberal. Fondul problemei cu este această candidatură”, a declarat primarul din Caransebeş, Marcel Vela.

Deputatul PDL Valentin Rusu a declarat pentru România TV că aşteaptă ca Sorin Frunzăverde să anunţe oficial demisia din PDL pentru a i se alătura în PNL. Rusu a precizat că şi ceilalţi doi parlamentari PDL de Caraş-Severin, deputatul Gheorghe Hogea şi senatorul Iosif Secăşan, îl vor urma.

De asemenea, primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov, şi-a anunţat, marţi, demisia din PDL, spunând că aceasta implică şi pierderea mandatului de primar, iar până în 10 iunie oraşul va fi administrat de unul dintre cei doi viceprimari, transmite Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult