Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL: Demisionarii zilei, Florentin Gust şi Marin Anton

PDL: Demisionarii zilei, Florentin Gust şi Marin Anton

scris de A.B.
15 afisari

Deputatul PDL Florentin Gust a ajuns de unde a plecat. El a demisionat marţi din PDL, s-a înscris în PSD, formaţiune de unde a plecat  cu ceva timp în urmă pentru PC. În aceeşi zi şi-a anunţat demisia şi Marin Anton, şeful CJ Giurgiu.

Florentin-Gust

foto: dolj.radicalonline.info

Deputatul Florentin Gust revine în PSD, după ce a poposit puţin pe la PC, puţin pe la PDL. Gust a anunţat că revine în PSD, partid pe listele căruia a candidat, pentru a vota moţiunea de cenzură. „Mă întorc în PSD şi votez moţiunea de cenzură”, a spus Florentin Gust pentru Mediafax.

În 6 martie, deputatul Florentin Gust îşi anunţa, în plen, înscrierea în grupul PDL, arătând că el este loial grupului care e loial faţă de oamenii lui şi nu celui care îşi vinde, îşi aruncă afară, îşi devorează preşedintele.

Florentin Gust a fost ales deputat în 2008, pe listele PSD, formaţiune pe care a părăsit-o în mai 2011. Se pare că nici în PC nu s-a acomodat, aşa că a trecut la PDL. Mai mult, el nu a ezitat să-i critice pe Victor Ponta şi Crin Antonescu, acuzând-ui de incapacitatea de a gestiona situaţia de la Senat, care s-a dovedit păguboasă pentru USL„.

Marin Anton renunţă la candidatura la şefia CJ Giurgiu şi pleacă din PDL

Preşedintele PDL Giurgiu, Marin Anton, a anunţat şi el că pleacă din partid, renunţând atfel candidatura de la şefia Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu. În urma demisiei, el pierde şi funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului.

Luni seara, la B1TV, Marin Anton a reclamat faptul că s-au făcut presiuni asupra sa să renunţe la candidatura pentru CJ Giurgiu, dezvăluind ulterior că cel care a făcut presiuni a fost Vasile Blaga.

1 comentariu

Salut 24-04-2012 - 16:58

Bun. Aku sa treaca la lipit afise …vreo 50 de ani si dupa aia sa mai candideze pe undeva sustinuti de vreun partid.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult