Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL fără 38 de primari în Caraş Severin

PDL fără 38 de primari în Caraş Severin

scris de A.B.
8 afisari

În timp ce preşedintele PDL Emil BOC dădea asigurări că, la Caraş Severin, la întâlnirea cu câţiva dintre primari,  situaţia este sub control, Frunzăverde anunţa că 38 din 42 de primari vor demisiona din Partidul Democrat şi vor pleca împreună cu el la PNL.

 emil bocEmil Boc, Ioan Oltean şi Alin Popoviciu s-au întâlnit cu primarii PDL din judeţ, pentru a evalua situaţia filialei, în contextul trecerii lui Sorin Frunzăverde la PNL, însă doar 20 din cei 42 de primari au onorat invitaţia.

 După încheierea întrevederii, Boc a anunţat că o nouă conducere a organizaţiei va fi instalată luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, conducere ce va avea ca obiectiv asigurarea continuităţii politice a partidului în judeţ şi obţinerea unui rezultate bun la locale.

 „Avem continuitate şi situaţia politică în Caraş-Severin sub control. Vom obţine un rezultat rezonabil la alegerile locale”, a declarat Boc.

 El le-a transmis militanţilor PDL să aibă încredere că partidul va depăşi greutăţile. „Partidul a avut tot timpul forţa să continue, indiferent de greutăţile întâmpinate.

 Surpriză, însă. Sorin Frunzăverde anunţa că 38 din cei 42 primari vor merge alături de el pe traseul lui politic.

2 comentarii

urbos 30-03-2012 - 17:53

Nu prea pricep cum pot 38 de insi sa devina si candidati. Adicatelea toti candidatii USL de pana acum se dau la o parte, ca sa vina niste cacati de la PDL.
Antonescu s-a bagat in fata ca proasta, sa tina un discurs tamp, de elogiere a lui Frunzaverde. Un dobitoc! Trebuia sa taca si era de ajuns.
E de inteles ca pentru daramarea regimului ilegitim si criminal al lui Basescu, tradarile pot fi acceptate, asa cum accepti iertarea mafiotului pocait, dar ca sa-l lauzi e prostie crasa.
Daca o sa primeasca toate gunoaiele si o sa le dea si functii, lupt aimpotriva regimului risca sa fie pierduta deja. Nu mai zic de imaginea in ochii electoratului.

pnl-ist tradat 30-03-2012 - 19:14

Asa, asa, ai inceput sa te destepti. Ar cam fi timpul sa-ti ceri iertare pentru prostiile pe care le-ai vomat pe acest forum si sa nu te mai bagi in politica minte de tzintzar ce ai. In teritoriu ai nostrii si comunistii lui pnta care s-au urit din 89 acum sint obligati sa taca din gura si, in loc de doi candidati, psdist si penelist sintem obligati sa-i rabdam pe comunisti k candidati. Sa se aleaga prafu de acesta alianta inainte de alegeri ca prafu se va alege de pnl.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult