Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL, Guvernul din umbră şi candidatul la Preşedinţie

PDL, Guvernul din umbră şi candidatul la Preşedinţie

scris de A.H.
4 afisari

Vasile Blaga a declarat, vineri, la Gura Humorului, că PDL îşi va desemna candidatul la funcţia de preşedinte al României până în data de 1 decembrie, iar guvernul alternativă va fi prezentat în 20 septembrie.

Vasile Blaga

Blaga a spus, într-o conferinţă de presă, după şedinţa BPN al PDL, că până la 1 decembrie candidatul partidului la funcţia de preşedinte al României va fi prezentat.

Preşedintele PDL a arătat că acest candidat urmează să fie votat de toţi membrii de partid şi că, cel mai probabil, va fi vot clasic, cu secţii de votare, şi nu prin vot electronic.

„E destul de complicat cu vot electronic. Probabil că vom avea mai multe secţii de votare în fiecare judeţ, cu participarea colegilor din Biroul Permanent Naţional”, a spus Blaga.

În ceea ce priveşte guvernul alternativă, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a spus că se lucrează şi că data anunţată pentru prezentarea acestuia a fost între 15 şi 20 septembrie.

El a arătat că partidul are un calendar foarte încărcat, dar că se va încadra în termenul stabilit.

„Ne dorim să lansăm acest guvern alternativă la Bucureşti şi probabil că o vom face în 20 septembrie. Cu certitudine, atunci o vom face”, a spus Predoiu.

2 comentarii

mircea 14-09-2013 - 10:15

Propun ca in toate spoturile publicitare a PDL-lui sa fie cuplul BLAGA-CONSTANTINEASCA,asa v-or obtine sub 2,361%

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-09-2013 - 12:52

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult