Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL lansează războiul total împotriva mogulilor Vântu şi Voiculescu

PDL lansează războiul total împotriva mogulilor Vântu şi Voiculescu

scris de Ziua Veche
1 afisari

Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu VantuPremierul îi acuză pe Dan Voiculescu şi Sorin Ovidiu Vîntu că s-au aliat cu Crin Antonescu şi Victor Ponta pentru a-l suspenda pe şeful statului. Sever Voinescu a spus acelaşi lucru la sediul PDL, iar Elena Udrea continua, pe blog, să-i arate cu degetul pe cei doi moguli.

 

 “Văd foarte multe declaraţii în ultima vreme cu privire la instabilitatea politică, ceea ce ar putea constitui un element de nesiguranţă şi pentru investitori, şi pentru cei care se uită la România în momentul de faţă. Am văzut declaraţii de suspendare din funcţie a preşedintelui şi nu mă moră să văd din noua Alianţa între moguli şi politicieni cu privire la suspendarea politicienilor, Alianţă care nu are alt obiectiv decât să oprească mersul justiţiei spre cei care nu au ajuns până acum acolo sau să ajungă la resurse la care nu au putut avea acces în timpul mandatului actualului preşedinte”, a declarat vineripremierul Emil Boc, în cadrul unei vizite la aeroportul Henri Coandă.

 “Doi moguli şi doi politicieni şi-au dat mâna în continuare pentru suspendarea preşedintelui contrar Constituţiei şi intereselor României, fără să înveţe nimic din lecţia istoriei”, a adăugat premierul.

 Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu i-a atacat şi el pe moguli. „Televiziunele patronate de cei doi domni au intensificat campania de defăimare a preşedintelui Traian Băsescu şi a PDL. Adevăratele motive ţin de situaţia judiciară şi financiară a celor doi domni. După un drum lung dosare ce ţin de doi domni au ajuns aproape de final. Din 2005 nici domnul Voiculescu , nici domnul Vântu nu au mai putut jefui ţara. Reamintimă că în urma în urma megaescrocheriei FNI, AVAS are de plătit 100 de milioane, CEC are de plătit aproximativ 300 de milioane”.

„Motivele pentru care domnii Voiculescu şi Vântu doresc cu ardoare demiterea preşedintelui nu sunt noi. Atacul politic este dat prin poltiticieni contralaţi, iar cel mediatic prin jurnalişti plătiţi. PSD se află în continuare la ordinele domnului Vântu. Chiar domnul Ponta recunoştea că în urmă cu câteva partidul său se afla sub controlul domnului Vântu. Ar fi o naivitate să credem că această legătură a încetat. În ceea ce îl priveşte pe domnul Voiculescu, lucrurile sunt clare: partidul domniei sale este de mult partidul-troc televiziune contra locuri în Parlament”, a mai spus Voinescu.

 Elena Udrea scrie vineri pe blog: „Ce s-a întâmplat ieri seară (joi – n.red) la Antena 3 şi Realitatea dovedeşte ceea ce vă spuneam în articolul precedent : există o strategie comună a lui Voiculescu şi Vântu pentru suspendarea Preşedintelui Băsescu. Şi lovesc în mine ca parte a acestei strategii. Delirul de invective şi acuzaţii la adresa mea nu va fi oprit nici astăzi, nici mâine şi nici peste câteva zile. Pentru că ei îşi imaginează că strategia de înlăturare a Preşedintelui care nu a dat roade în 2007 sau în 2009, o să funcţioneze acum în 2010. It’s not going to happen, guys!

 Dacă e cineva care se îndoieşte că Vântu şi Voiculescu au o strategie şi-şi coordonează atacurile, îl invit să vadă articole de pe site-ul Cotidianului şi de pe site-ul Antenei 3: sunt absolut identice, de la conţinut, la ilustrarea foto. Aseară, şi pe Realitatea, şi pe Antena 3, se vorbea despre pantofi şi poşete, în acelaşi timp. Cum le-a venit aceeaşi idee nu pot să-mi explic. Există însă un proverb englezesc: great minds think alike  .

 Dacă le spui în faţă ce gândeşti şi că ştii care le este planul, ceea ce am făcut eu ieri, în articolul de pe blog, de-aia se-ambiţionează mai tare moderatorii emisiunilor de seară să arate că „ştim ce avem de făcut: nu o să-i permitem Elenei Udrea să meargă de 4 ori într-un an cu elicopterul plătit de ea. Cum îşi permite acest ministru să dea bani proprii în loc să-i folosească pe cei ai ministerului? Ruşine, Elena Udrea”. Şi-apoi dă-i cu poşetele şi pantofii la înaintare.

 Îl anunţ pe domnul Dan Voiculescu că, dacă îmi pune la dispoziţie avionul personal, folosit până acum pentru angajaţii model, nu voi mai da bani de la mine pe deplasarea cu elicopterul în interes de serviciu”.

0 comentariu

Brebenel 17-03-2010 - 16:48

Ce noroc pe tine Palsule ca baietii de la ZIUA pe care ai dus-o-n in faliment si i-ai lasat fara lovele sunt prea fini pentru un necioplit ca tine. Daca si-ar pune mintea cu matalutza ai ajunge sa dormi in curte pe Mille, cu cainele tau in cusca……

Nellu 17-03-2010 - 21:17

Coca-Cola a câstigat un proces de 2,3 milioane de euro cu statul român

Noua ani s-a judecat Compania de Îmbuteliere Coca-Cola SA Timis cu Biroul Vamal Timisoara pentru o taxe vamale neachitate de aproximativ 2,3 milioane de euro (58,1 de miliarde de lei vechi la nivelul anului 2001).

Coca Cola a câstigat zilele trecute la Judecatoria Timisoara un proces ce parea fara sfârsit. Miza de 2,3 milioane de euro reprezenta taxele vamale neplatite pâna în anul 2001 pentru substantele importate de Fabrica Coca Cola din Timisoara, dupa cum spun reprezentantii Biroului Vamal Timisoara. Produsele taxate erau chiar ingredientele folosite în crearea bauturilor racoritoare Coca Cola Light si Fanta îmbuteliate în fabrica timisoreana.
====
Drepturile salariale câstigate în instanta de bugetari vor fi platite, în transe, pâna în 2013

Bugetarii care au câstigat în instanta drepturile salariale restante mai au de asteptat cel putin un an pâna sa-si primeasca banii. Asta desi au în mâna hotarâri judecatoresti definitive. Guvernul spune, însa, ca nu are bani si a decis sa amâne plata acestor sume, printr-o ordonanta de urgenta.

Astfel, angajatii care au de recuperat bani de la stat îi vor primi esalonat, pâna în 2013. Calendarul exact îl stie Mihaela Neacsu.

Potrivit hotarârilor magistratilor, Executivul ar fi trebuit sa plateasca aceste restante în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2010. Membrii Cabinetului Boc spun însa, ca nu au bani si au decis sa amâne plata lor pentru 2011. Angajatii statului nu vor primi, însa, toti banii atunci. Potrivit ordonantei de urgenta emisa de Executiv, banii vor fi platiti în curs de trei ani, pâna în 2013.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult