Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL, moţiune simplă împotriva lui Ioan Mang

PDL, moţiune simplă împotriva lui Ioan Mang

scris de A.B.
6 afisari

PDL cere demisia ministrului Educaţiei Ioan Mang şi anunţă că va depune, săptămâna viitoare, o moţiune simplă împotriva  acestuia, pe care îl acuză de plagiat.

boc

foto: altphel.ro

Preşedintele PDL Emil Boc, a anunţat, la sfârşitul şedinţei BPN că partidului că va depune o moţine simplă împotriv alui Ioan Mang.

Boc a precizat că moţiunea simplă va fi depusă la Camera Deputaţilor, în prima săptămână cu şedinţe de plen, respectiv săptămâna viitoare.

Premierul Victor Ponta speră că acuzaţiile de plagiat la adresa ministrului Educaţiei nu vor fi confirmate şi că, astfel, nu va fi cazul să îl înlocuiască pe Ioan Mang de la conducerea ministerului, arătând însă şi în cazul unei schimbări vor continua controversele, din cauza intereselor din sistem.

Şeful Executivului a anunţat că o decizie în privinţa lui Mang o va lua numai după rezultatele anchetei ANCS.

5 comentarii

IOAN DUSCAS 14-05-2012 - 15:05

BAI FRATE-MIU BASHINUK PROSHTI SHI PICTATZI IN CAP IE UNII ! ATAT VA DUCE CAPU SA FACETZI IMPOTRIVA LOR ! DA-L PE MANG AFARA ?? MERGETZI IN DRUMUL VOSTRU SHI LASATZI OMUL IN PACE !SUNTETZI CHERCHELITZI SAU CE AMARU VOSTRU ?

DXN 14-05-2012 - 20:50

Iata de ce-i in satare conducerea de kkt a tarii noastre dragi ROMANIA, conducere formata din doi oameni de stat ai republicii (FGeorgescu si poolimea din Palatul Victoryei):
„Premierul Victor Ponta a declarat joi seara că a hotărât să solicite Academiei Române să analizeze în cel mai scurt timp acuzaţiile de plagiat care i se aduc ministrului Educaţiei, Ioan Mang. „Şi sper sa fi fost acceptată această solicitare”, a adăugat atunci premierul, care a mai spus că dacă aceste acuzaţii vor fi confirmate, Ioan Mang va trebui să demisioneze.

UPDATE 18:45 După ce preşedintele Academiei Române, Ionel Haiduc, a declarat luni pentru gândul că nu a primit din partea premierului nicio solicitare pentru a analiza cazul de plagiat, acesta a primit un telefon de la cabinetul lui Victor Ponta. „Am fost sunat în urmă cu aproximativ jumătate de oră şi mi s-a spus că vom primi solicitare oficială mâine dimineaţă”, a spus Haiduc.”
Un baiat scizo incearca sa-i faca pe plac unui prost ca FGeorghescu si unui labagiu ca CAntonescu! (nume de rezonanta istorica).
Micul Titulescu nu mai are vlaga si snaga sa gestioneze urmatoarele 10 zile.
Tipul e praffff!
Se vede ca mucosul are doar verb. N-are verv…!
Hai sa traiesti motane! (Felix 😉 )

digital 14-05-2012 - 23:08

sinucide-te mă,gunoiule!

CRISTIAN 14-05-2012 - 23:43

BOC „CONSTITUTIONALUL”ARE MARE DURERE DE CAP , MOTIUNEA DE CENZURA SE INTRODUCE PENTRU MASURI GUVERNAMENTALE PROSTE SI NU DUPA CUM I-I MIROASE PICIOARELE UNUI MINISTRU ! LA ATATA CAP ASA MOTIUNE !

vova 14-05-2012 - 22:52

Atacarea continua a guvernului actual este singura idee a pedeleprelor de a spera in intrarea in parlament a 5..6 pedelepre [pragul va dispare]. Hoara care a fost alergat prin piata Victoriei , o duce bine ca toti pedelacii.La vila de la Snagov si-a tras [la propriu] debarcader personalizat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult