Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL, nicio zi fără demisii: Au mai plecat 3 parlamentari

PDL, nicio zi fără demisii: Au mai plecat 3 parlamentari

scris de A.B.
7 afisari

PDL se destramă. Alţi trei parlamentari au plecat din formaţiunea condusă de Emil Boc: Petru Filip, Eugen Uricec şi Ioan Sbîrciu au demisionat. Astfel, după ora prânzului, au fost trecuţi şi ei la demisionarii zilei de luni. Cu puţin timp înaintea celor trei, îşi anunţau plecarea din PDL parlamentarii Petru Filip şi Marian Rasaliu. Cel din urmă a făcut cale întoarsă, şi din patru, au rămas doar trei.

senat

foto: ziarelive.ro

Senatorii Petru Filip şi Ioan Sbîrciu dar şi deputatul Eugen Uricec părăsesc PDL. Petru Filip cochetează cu PNL, Eugen Uricec cu PSD, iar Ioan Sbîrciu se gândeşte la PC.

Petru Filip este vicepreşedintele Senatului şi a asigurat preşedinţia interimară a Senatului după revocarea din funcţie a lui Mircea Geoană, până la alegerea lui Vasile Blaga. El a anunţat că pleacă din PDL din motive personale, nu politice.

Eugen Uricec,deputat de Suceava nu a precizat care sunt motivele care au stat la baza deciziei de a părăsi Partidul Democrat.

Şi senatorul Ioan Sbîrciu a anunţat, luni, în plen, că a demisionat din PDL şi că se va înscrie în PC.

„Mulţumesc foarte mult grupului pentru modul în care am fost primit. Este o opţiune personală. Mulţumesc foarte mult. Voi activa în cadrul Partidului Conservator”, a precizat senatorul.

Si Marian Rasaliu, a anunţat, în cusul zilei de luni, că părăseste partidul de guvernământ. Însă, nu a mai mers până la capăt, Marian Rasaliu răzgândindu-se în ultimul moment.

12 comentarii

milosul 23-04-2012 - 18:30

PDL = PARTID DE JAVRE ORDINARE

MI-5 23-04-2012 - 19:08

P D L = Partidul Demisiilor în Lanţ…

TOM Cc 23-04-2012 - 19:10

CORECT !!!

Ciu Huhu 23-04-2012 - 20:11

:))))))))))))

tomi 23-04-2012 - 23:03

Tu esti Tomi, sau Carpa precis nu esti Ciu Huhu.

digital 23-04-2012 - 23:27

tu ești tomi-securel?!
sau tomi-prost?!
sau unul și același?!

Ciu Huhu 23-04-2012 - 21:30

:))))))))))))))

briel 23-04-2012 - 19:34

Orice plecare este binevenita ! Dar sa NU se inscrie in alt partid; sa plece catre alt tip de activitate. Preferabil productiva. Tineti-le minte numele … sa nu mai apara in viata publica.

ANCUTA 23-04-2012 - 19:59

Da. Daca pleaca sa se duca naibii … .
Dar daca se baga la alte partide este o problema serioasa a rominilor. In Chisinau au voit si altii sa se descotoriseasca de trecut, dar nu a mers. Imidiat au fost stopati prin lege.
Ca alcumva s-ar petrece si cu fosti securisti, fosti soldati din complexul militar sovietic, mari militari patrioti care sint impotriva stutului moldovan.

ANCUTA 23-04-2012 - 20:14

Dl. urbos,
Am pornit de la o apreciere proprie: (Dar sa NU se inscrie in alt partid; sa plece catre alt tip de activitate.)
Intentionam sa va completez, dar vad ca sunteti un barbat prost.

MARIANA 23-04-2012 - 19:38

. Fostul sofer al lui Tartaga si-a construit o caracatita de trei firme cu nume confuzionante (TN Invest Construct, TN Invest Company si TN Invest Co), pentru a induce in eroare autoritatile fiscale si judiciare inpreuna cu asociatul Adrian Oprica Consilier local PDL 2004-Prezent Brasov) .
Tocmai acum, cand OLAF a cerut Romaniei prevenirea si sanctionarea oricarui tip de fraudare a banilor UE, la Brasov, reteaua de firme a lui Nicolae Tinca, omul lui Tartaga, a atacat, prin fals si uz de fals, un program SAPARD in valoare de 75.000 de euro, destinat dezvoltarii rurale si turistice amenintand in numele primarului Brasovului
(cica dumnealui nu stie ca acestia se folosec de numele lui) George Scripcaru prin consilierul local Adrian Oprica PDL, firma SC GIL SIL SRL din Brasov a sesizat presa, aratand ca a accesat si angajat, legal, programul SAPARD, dar s-a trezit fraudata si impiedicata sa finalizeze investitia (75.000 euro de la UE si 75.000 euro din imprumuturi private la banci). Mai mult, actiunile ilicite ale lui Nicolae Tinca sunt sprijinite, sustin denuntatorii, de telefoane de intimidari, date chiar de Dan Tartaga si de Adrian Oprica Consiler PDL Brasov

Carpa Ciu Huhu 23-04-2012 - 21:36

Esti in regula ,poti sa apari.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult