Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL nu renunţă: Vrea modificarea Constituţiei

PDL nu renunţă: Vrea modificarea Constituţiei

scris de Marius Bâtcă
15 afisari

Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al PDL, a declarat, joi, că partidul va continua săptămâna viitoare, în Parlament, dezbaterea proiectului de modificare a Constituţiei.

Sever Voinescu (Agerpres)

foto Agerpres

Partidul Democrat rămâne credincios referendumului prin care cetăţenii s-au pronunţat pentru un Parlament unicameral şi reducerea la 300 a numărului de parlamentari, a spus Sever Voinescu şi a anunţat că PDL va continua săptămâna următoare în Parlament dezbaterea pe proiectul de modificare a Constituţiei. “Vom continua dezbaterea săptămâna viitoare, chiar dacă acest proiect a fost întâmpinat cu acelaşi refuz din partea opoziţiei”, a declarat, pentru Mediafax, Voinescu.

El a adăugat că proiectul de revizuire a Constituţiei se află în dezbaterea Comisiei juridice a Camerei după ce opoziţia a blocat discutarea lui într-o comisie special constituită.

Preşedintele Traian Băsescu a adresat, cu ceva timp în urmă, opoziţiei, rugămintea de a reveni în Legislativ şi a discuta problemele politice aici, unde este locul de dezbatere a chestiunilor politice şi administrative.

1 comentariu

digital 15-03-2012 - 22:46

kiorul,cheamă opoziția,numai la șuetă și doar atunci când are interes….când ia decizii,e în orgasm,și nu mai cheamă pe nimeni….oare câți spălați pe creer vor mai pune botu la rahatu ăsta chior…și la balivernele lui?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult