Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL nu se rupe dacă nu va câştiga Buldogul şefia partidului

PDL nu se rupe dacă nu va câştiga Buldogul şefia partidului

scris de A.H.
3 afisari

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică, la Târgovişte, că nu va exista nicio ruptură în PDL dacă el nu va câştiga alegerile pentru şefia partidului.

Vasile Blaga si-a lansat motiunea la Targoviste

Vasile Blaga si-a lansat motiunea la Targoviste

Nu a fost şi nu va fi nicio ruptură în partid, pentru că, aşa cum au fost şi aici discuţiile, au fost peste tot discuţii între noi. E bine că sunt trei proiecte politice. Adversarii noştri sunt pe partea cealaltă, PSD şi PNL. Cu ei avem noi probleme în anul electoral care urmează şi care va fi extrem de dificil”, a afirmat Vasile Blaga.

El a adăugat, răspunzând unei întrebări venite din partea jurnaliştilor, că huiduielile cetăţenilor la adresa premierului Emil Boc vin ca urmare a măsurilor dure pe care acesta a fost nevoit să le ia. ”Uneori, când eşti obligat să iei măsuri foarte dure, cetăţenii le pot percepe şi le percep nu tocmai plăcut, chiar dacă ele sunt extrem de utile”, a spus Vasile Blaga.

Pe de altă parte, vicepreşedintele PDL Radu Berceanu a precizat că nu toţi cei care au semnat moţiunea lui Emil Boc îl şi susţin în cursa pentru un nou mandat în fruntea PDL. Premierul Emil Boc a declarat, în momentul prezentării moţiunii sale la Târgovişte, că are susţinerea a 33 de preşedinţi de organizaţii de partid pentru candidatura sa.

”Are semnătura. Între semnătură şi susţinere, chiar dacă încep amândouă cu ”s”, câteodată sunt diferenţe. Iniţial, pe lista lui Vasile Blaga au semnat, cred că, vreo 35, care după aia şi-au luat semnătura de acolo şi şi-au pus-o în partea cealaltă. Unul de aici de la dumneavoastră are semnătură în ambele părţi”, a precizat Radu Beceanu.

Vasile Blaga şi-a prezentat, duminică, la Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia din Târgovişte, moţiunea “O Românie dreaptă, o Românie europeană”. Au fost prezenţi liderii democrat liberali Radu Berceanu, Florin Frunzăverde, Cristian Boureanu, Costică Canacheu, Radu F. Alexandru, Gheorghe Albu.

1 comentariu

urbos 01-05-2011 - 19:39

Pai de ce s-ar rupe partidul asta de secaturi si lepre? Ii uneste ticalosia si frica de puscarie daca nu chiar frica de zidul de la Targoviste. Dar tot acolo vor ajunge scarbele astea. Moarte PDL! Moarte dictatorului!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS