Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL: Paleologu vrea şefia partidului. Să fie „iepurele” lui Boc?

PDL: Paleologu vrea şefia partidului. Să fie „iepurele” lui Boc?

scris de Roland Catalin Pena
12 afisari

Deputatul Theodor Paleologu a decis să-şi depună candidatura la şefia partidului, luni, când au anunţat că vor intra oficial în ring şi ceilalţi doi contracandidaţi ai săi, Emil Boc şi Vasile Blaga. Moţiunea sa se chemă „Privind spre viitor”, fostul ministru căutându-şi susţinători chiar printre oamenii lui Emil Boc.

Theodor Paleologu vrea sa fie sef peste PDLFostul ambasador a pus la punct un plan diplomatic: s-a înfiinţat marţi la întâlnirea convocată de premier la Vila Lac şi a început să caute susţinători. „Ne-a spus că a venit la întâlnirea cu simpatizanţii lui Boc tocmai pentru că s-a gândit că aici găseşte mai mulţi parlamentari. A mai spus că poate sunt oameni care nu vor, de fapt, nici cu Boc, dar nici cu Blaga!”, a relatat, potrivit Adevărul, unul dintre democrat-liberali, abordat de deputatul PDL.

„Da, am pregătit o moţiune!”, a confirmat Paleologu pentru Adevărul. Pentru depunerea unei moţiuni, el are nevoie de 35 de semnături şi susţinerea a cel puţin zece filiale ale partidului.

1 comentariu

CODUL X 07-04-2011 - 18:21

ce a iesit din PALEOLOGUL la varsta de 50 de ani.Parca ar fi TALMACEANU.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult