Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL pierde încă doi parlamentari

PDL pierde încă doi parlamentari

scris de A.B.
7 afisari

Se subţiază rândurile parlamentarilor democrat-liberari. La nici o oră după ce Dugulescu şi-a anunţat demisia din PDL, alţi doi parlamentari, un senator şi un deputat, părăsesc partidul condus de Emil Boc.

parlamentari-pdl

foto: 301.ro

Numărul parlamentarilor democrat-liberali se subţiază pe zi ce trece. Potrivit unor surse politice citate de România TV, senatorul Dorin Păran şi deputatul Iosif Veniamin Blaga, ambii parlamentari de Hunedoara, demisionează din PDL şi se vor înscrie în PNL.

Tot vineri, un alt parlamentar al PDL, deputatul de Timiş Marius Dugulescu, a trecut la PNL.

„Am ajuns la un capăt de drum şi din cauza nemulţumirilor care s-au acumulat de-a lungul vremii şi a deciziilor proaste prin care a fost condusă filiala Timiş a PDL”, a declarat Marius Dugulescu.

Prin plecarea lui Dori Păran din PDL, USL obţine în mod clar majoritatea la Senat, nemaidepinzând de voturile celor doi senatori independenţi, Mircea Geoană şi Cezar Măgureanu. Împreună, grupurile PSD şi PNL au 68 de membri, grupurile puterii 64.

Tot din filiala Hunedoara, va pleca şi deputatul Iosif Veniamin Blaga.

3 comentarii

salut 20-04-2012 - 14:25

He, he, he, incep sa cred ca se formeaza coloana a cincea in PNL. Si asa efectele primirii hotilor astia care i-au suflat ani de zile in caval lui Basescu sunt cel putin ingrijoratoare pentru PNL-ul care a mancat paine in opozitie, dar sa-i puna in functii de conducere si chiar eligibile, e sinucidere curata pentru PNL.

vasile 20-04-2012 - 14:55

DUPA CE AU VOTAT LA DOUA MIINI DISTRUGEREA ROMANILOR DIN ORDINUL LUI BASESCU PRIN TAIEREA SALARIILOR SI A PENSIILOR , ACUMA ISI CAUTA CULCUS LA PNL. LA CIMITIRUL GHENCEA CU CEI DIN PDL. JAVRELE AU STAT IN BANCI CAND SE VOTA MOTIUNEA DE CENZURA , SI ACUMA SE POCAIESC ?? EXCLUS -AFARA CU JIGODIILE DIN PDL , LA GUNOI LA TOMBERONUL LUI PRIGOANA.

vasile 20-04-2012 - 14:56

DOREAM SA VOTEZ CU PNL, INSA DACA VOR FI INCLUSI TOATE FOSTELE JAVRE PEDELISTE , ATUNCI VOI VOTA CU PRM SI VADIM TUDOR PRESEDINTE.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult