Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE: PDL pierde încă doi senatori

UPDATE: PDL pierde încă doi senatori

scris de A.B.
14 afisari

UPDATE: Senatorul Marian Rasaliu nu confirmă plecarea din PDL. „Au fost lucruri discutate cu coelgii PNL, nu despre plecare în mod explicit. Apar tensiuni, frustrări, probleme, care pot fi interpretate în felul acesta. Nu am semnat și nu voi semna nicio demisie din partid. Nu am semnat nicio adeziune. Singura adeziune pe care am semnat-o este cea prin care am intrat în PDL.”, a declarat, potrivit B1 Tv, senatorul de Braşov, Marian Rasaliu.

PDL nu mai poate ţine frâiele. Ziua şi demisia. Astăzi,  Petru Filip şi Marian Rasaliu.

senatori

foto: antena3.ro

Formaţiunea condusă de Emil Boc pierde încă doi senatori. Petru Filip şi Marian Rasaliu şi-au anunţat demisiile din partid.

Senatorul de Bihor, Petru Filip a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL. Filip a avut, în ultima perioadă, mai multe poziţii critice la adresa conducerii democrat-liberale. Fost vicepreşedinte al PDL, Filip a fost unul dintre susţinătorii lui Vasile Blaga la Convenţia Naţională din mai 2011.

Şi senatorul Marian Rasaliu intenţionează să părăsească tabăra democrat-liberalilor pentru PNL, au declarat surse din partid pentru RTV. Rasaliu este senator de Braşov.

În aceste condiţii, USL ajunge să aibă 70 de senatori, iar opoziţia are nevoie de numai 10 voturi pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată, iar guvernul să fie demis.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult