Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL, PNŢCD, PER, UNPR, împreună la localele din Capitală

PDL, PNŢCD, PER, UNPR, împreună la localele din Capitală

scris de Marius Bâtcă
8 afisari

PDL merge la alegerile locale din Capitală alături de PNŢCD, PER şi UNPR. Culorile reprezentative pentru noua alinţă vor fi verde cu alb.

vot alegeriPDL a hotărât, marţi, să bată palma cu cele trei formaţiuni politice pentru a intra împreună în cursa pentru alegerile din Capitală. Deputatul PDL Vasile Gherasim a anunţat că au stabilit şi candidaţii care se vor bate pentru primăriile Bucureştilor.

„În proporţie de 99%, dar putem spune definitiv, la sectorul 1 candidatul va fi Toader Paleologu, la sectorul 2, Neculai Onţanu, la sectorul 3 – Liviu Negoiţă, la sectorul 4 – Cristian Popescu Piedone, la sectorul 6 – Cristian Poteraş”, a spus Gherasim pentru Agerpres. El a precizat că există încă discuţii între a arunca în bătălia pentru primăria sectorului 5 un candidat PDL sau unul UNPR.

Cât despre candidatul propus pentru Primăria Capitalei, Gherasim a fost ceva mai misterios. „Din sondajele noastre, la Primăria Generală, rezultă că s-ar preta la această funcţie o doamnă, o femeie”, a spus deputatul PDL, adăugând că varianta de culori pe care se va merge este „verde cu alb”.

14 comentarii

Ionut M. 20-03-2012 - 17:47

Nu inteleg de ce partidele trag dupa ele pdl? De ce isi strica imaginea prin asocierea cu un partid care nu a facut nimic pentru binele nostru ?

Teo 20-03-2012 - 19:14

Pentru ca niciunul dintre partidele care fac parte din alianta nu are nimic de pierdut. Aceasta coalitie nu este decat semnul disperarii si al dorintei de a pastra puterea cu orice pret.

Alexandru 20-03-2012 - 18:44

Irelevant. Mafiotii din PDL se lupta degeaba sa faca promisiuni false celorlalte partide ca sa intre alaturi de ei la alegeri. Spun irelevant ca oricum…romanii nu ii vor mai vota, s-au saturat sa traiasca bine doar cand dorm,doar in vise…

Aly 20-03-2012 - 21:05

O alianta de viitor. Vor ramane cu ochii in soare, atat pdlistii care spera sa aiba mai mult succes la furat voturi ,cat si formatiunile care li s-au alaturat,nu mai au sanse la vreo functie,romanii nu mai cred in ei, au vazut realitatea.

luisa 21-03-2012 - 12:28

degeaba se aliaza pentru ca pdl-ul mereu va fi un partid puternic cu niste oameni capabili, fata de restul partidelor.

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 21-03-2012 - 12:44

Sinteti atit de amabila si sa ne enumerati citeva din realizarile pdl-ului, inafara de bazine de innot in sate cu citeva zeci de locuitori, de terenuri de fotbal in sate si comune fara echipe de fotbal, de scoli in sate fara copii, borduri noi schimbate din luna in luna sau panselute rasadite in timpul iernii? Sa fim seriosi, doamna, pdl+usl=aceeasi mizerie au o singura realizare : DISTRUGEREA ROMANIEI.

digital 21-03-2012 - 13:02

foarte capabili!
ca și tine dealtfel,pedalaco!
mai mult de atât,nici la furat nu puteți,și acolo v-ați dovedit incapacitatea…..
dacă nu vă susținea kiombalăul principal-animal,tu nu mai activai acum,aici,atât de competitivi sunteți…
dar sfârșitul vă e aproape,guzganilor!

lucian 21-03-2012 - 13:25

Nu conteaza cine va candida pentru primaria generala !!
Ca e domnul Prigoana ,sau alt cineva trebuie sa ne scape de acest bandit, escroc, hot …OPRESCU- nu mai trebuie lasat sa fure banul public, nu mai trebuie sa se imbogateasca pe banii nostrii.
Trebuie sa spunem NU Oprescu hahalera

ginecologdeserviciu 21-03-2012 - 19:48

„lucico” fii si tu, o data, ceva mai lucida chiar daca sugi si lingi la ugerul gunoierului si la late ugere portocalii … excesul de supt te duce la turbare, „fato” !!!

catalin 21-03-2012 - 15:41

degeaba se aliaza mai ales ca pdl-ul are oameni capabili pentru aceasta functie fata de restul partidelor..asa ca hai cu pdl-ul.

danmc 21-03-2012 - 21:49

Am incredere ca aceasta alianta este una competenta si va putea sa-l inceparte pe HOTUL de Oprescu,care n-a fost in stare sa faca un proiect cap-coada, dar s-a laudat cu proiectele incepute de altii.

iruletheworld 21-03-2012 - 21:50

Sunt sigur ca echipele partidelor din aceasta alianta sunt dintre cele mai bune si ca vor avea success la viitoarele alegeri.

avira 21-03-2012 - 21:50

Am certitudinea ca sub aceasta forma,alianta are o mai mare putere iar indepartarea lui Oprescu de la PMB este doar o chestie de timp. Succes!

boboc 21-03-2012 - 21:50

Cred in reusita acestei aliante si deabia astept ca oamenii care au facut atat bine pentru noi,sa revina,pentru ca avem nevoie foarte mare de ei.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult