Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL vrea ca ministrul interimar Liviu Pop să plece de la Educaţie

PDL vrea ca ministrul interimar Liviu Pop să plece de la Educaţie

scris de A.B.
4 afisari

Democrat-liberalii cer demisia ministrului interimar al educaţiei, Liviu Marian Pop, din cauza modului în care vede bacalaureatul din 2013, mai concret, a explicat Traian Ungureanu, eliminarea camerelor de filmat va duce la fraudarea examenului.

popLiderii PDL susţin că Liviu Pop ar trebui să-şi dea demisia de la Educaţie, pentru că nu are o viziune clară asupra examenului de bacalaureat din 2013. În opinia democrat-liberalului Traian Ungureanu, renunţarea la camerele de supraveghere ar descide drumul către fraudarea examenului. “În 2012, la examenul de Bacalaureat vor fi folosite camere de supraveghere, însă, începând cu 2013, ele ar putea să fie scoase, a anunţat ministrul Educaţiei, Liviu Pop. El a subliniat că supravegherea la BAC ar urma să fie făcută, în acest caz, de voluntari.”Mă gândesc la o metodologie de bacalaureat anul viitor care să nu prevadă camere de luat vederi în sălile de clasă. Să vină voluntarii să se implice mai mult, studenţii, ONG-urile care vor să asigure transparenţa. Nu cred că în România trebuie să mergem pe premisa că profesorul are intenţia sau interesul să nu facă dreptate şi să supravegheze corect. Cred că am depăşit această barieră”, a spus Liviu Pop pentru Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult