Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Pe cine a ales PDL lideri de grup la Cameră şi Senat

Pe cine a ales PDL lideri de grup la Cameră şi Senat

scris de M.A.
2 afisari

Mihai Stănişoară este liderul grupului Partidului Democrat Liberal de la Camera Deputaţilor iar Cristian Rădulescu – liderul grupului PDL de la Senat, a anunţat miercuri, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional, preşedintele formaţiunii, Vasile Blaga.

Pe cine a ales PDL lideri de grup la Cameră şi Senat

Pe cine a ales PDL lideri de grup la Cameră şi Senat (foto: Agerpres)

Vasile Blaga a precizat şi propunerile PDL pentru funcţiile din Birourile Permanente ale celor două Camere legislative, menţionând faptul că PDL „a luat funcţiile rămase” după împărţirea acestora de partidele din USL. Potrivit lui Blaga, pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor democrat-liberalii îl propun pe Ioan Oltean, iar pentru cea de chestor, pe Ioan Bălan.

Pentru funcţia de secretar al Senatului democrat-liberalii au decis la BPN să-l propună pe Alexandru Pereş. Vasile Blaga a vorbit şi despre propunerile PDL pentru preşedinţia Comisiilor din Parlament care revin democrat-liberalilor, arătând că pentru Comisia românilor de pretutindeni a Camerei Deputaţilor, PDL îl propune pe Eugen Tomac, iar la Senat, pentru preşedinţia Comisiei de Afaceri Europene, pe Anca Boagiu, iar pentru şefia Comisiei de abuzuri, pe Gheorghe Flutur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult