Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Pe Geoana il apuca dracii cand vede lubenite turcesti

Pe Geoana il apuca dracii cand vede lubenite turcesti

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Mircea Geoana a recunoscut ca atunci cand vede pepeni turcesti prezentati ca fiind lubenite de Dabuleni “il apuca toti dracii”, pentru simplu fapt ca el insusi este mandru sa-i reprezinte pe cultivatorii de lubenite in Parlament.

“Cum sa-mi fie rusine de ceea ce reprezint si de ceea ce sunt si ca origini? Lumea stie ca am familia din zona respectiva, ca am acolo si prieteni si rude si neamuri. (…) Faptul ca e vorba de un produs pe care-l stie orice roman, in toate colturile tarii – si cand ma duc prin tara si vad pepeni turcesti pe care ii prezinta ca fiind de Dabuleni ma apuca si dracii, acum vorbesc mai putin politicos si diplomatic, si zic ca nu este normal. Este o chestiune care depaseste orgoliul personal, eu sunt mandru sa-i reprezint pe acesti oameni”, a subliniat Geoana, inr-o interventie la Realitatea tv. Seful Senatului s-a plimbat duminica prin Piata Sudului din Capitala, a stat de vorba cu producatorii de pepeni din Dabuleni si le-a ascultat nemultumirile. El le-a promis cultivatorilor de lubenite din Dabuleni ca va face demersuri pentru inregistrarea produsului lor la OSIM, astfel incat sa nu mai vina “niciun turc sa spuna ca e de Dabuleni”.

 

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS