Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Pe Oana Mizil n-o mai vrea nimeni, zice liderul PNL Călăraşi

Pe Oana Mizil n-o mai vrea nimeni, zice liderul PNL Călăraşi

scris de P.C.R.
1 afisari

Preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, a declarat joi, că acuzaţiile liderului PSD din judeţ, Oana Mizil, sunt doar „invenţii” menite să acopere problemele acesteia din propriul partid, adăugând că „n-o mai vrea nimeni, nici în judeţ, nici la centru”.

Oana Mizil

„Nu există niciun atac la nivelul judeţului din partea liberalilor la adresa PSD, acestea sunt invenţii ale Oanei Mizil menite să acopere problemele ei din partid. Relaţia ei cu proprii colegi e încordată şi atunci caută ieşiri de altă natură. Problema ei este că n-o mai vrea nimeni, nici aici, nici la centru”, a comentat Filipescu acuzaţiile aduse de Oana Mizil.

Filipescu a subliniat că, în cadrul USL Călăraşi, nu există niciun fel de probleme. „Nu doar Oana Mizil reprezintă USL, toţi ceilalţi suntem în înţelegere foarte bună”, a precizat liderul PNL.

Liderul PSD Călăraşi, Oana Mizil, a declarat că a transmis conducerii USL o solicitare scrisă în care cere reglementarea situaţiei de la nivelul colaborării USL în Călăraşi, după ce în două luni de zile liberalii ar fi agresat o serie de primari PSD.

„Îmi sunt hărţuiţi primarii în continuu de câteva luni de zile, de consilierii PNL. De exemplu, Roseţi, trei consilieri PSD au fost smulşi si au trecut la PNL, deşi în protocol scria ferm că nu aveau voie. S-a făcut referendum împotriva primarului de la Cuza Vodă, declanşat de către un consilier PNL. O altă primăriţă este atacată de către contabilul primăriei care e pus cu acordul PNL. Acum câteva zile primarul meu de la Fundulea a fost atacat de consilierul PNL, este o plângere penală sau ceva în sensul acesta. Omul m-a sunat disperat, consilierul PNL a făcut plângere împotriva lui”, a relatat Mizil, conform Realitatea.net.

De asemenea, liderul PSD Călăraşi a menţionat că nu crede că aceste atacuri ar avea legătură cu eventuala sa candidatură la şefia CJ Călăraşi, deţinută în prezent de liderul filialei PNL, Răducu Filipescu, deoarece s-ar fi răzgândit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult