Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Pentru ce a votat Gabi Oprea, ministrul de Interne

Pentru ce a votat Gabi Oprea, ministrul de Interne

scris de A.H.
8 afisari

Gabriel Oprea, vicepremier si ministru al Afacerilor Interne, a votat duminică dimineața, la Școala 150 din Capitală, subliniind că a votat pentru progresul României.

Pentru ce a votat Gabi Oprea

Pentru ce a votat Gabi Oprea

„Am votat pentru progresul României. De aici plec direct la Ministerul Afacerilor Interne, la Centrul operațional de comandă, unde eu și colegii mei din conducerea ministerului monitorizăm organizarea alegerilor”, a afirmat Oprea.

El a precizat că sunt aproximativ 60.000 de polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi, pompieri care își vor face datoria, ca și până acum, astfel încât alegerile să reflecte exact voința românilor, să se respecte legea, ordinea publică și siguranța cetățenilor.

„România este un stat membru NATO și al Uniunii Europene. Într-o perioadă în care în regiune sunt riscuri, amenințări, crize, România generează stabilitate și securitate și suntem respectați și de partenerii noștri”, a declarat ministrul Gabriel Oprea, după ce a votat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult